Vine in Romania sa fure din clientii de Volkswagen Tiguan. Cat costa noul Citroen C5 Aircross

Vine in Romania sa fure din clientii de Volkswagen Tiguan. Cat costa noul Citroen C5 Aircross
  • Doua motorizari pe benzina si doua unitati diesel
  • Disponibil in trei niveluri de echipare
  • Nu ofera tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a publicat lista de preturi pentru noul C5 Aircross. Acesta este disponibil cu motorizari diesel si pe benzina iar clientii pot alege din trei niveluri de echipare.

La cateva luni distanta de la debutul oficial care a avut loc la Paris, Citroen C5 Aircross poate fi comandat si pe piata din Romania. Modelul francezilor este construit pe platforma EMP2, la fel ca si Peugeot 3008, 5008 sau Opel Grandland X si chiar daca vine cu o garda la sol ridicata, tractiunea integrala nu face parte din oferta.

Citroen C5 Aircross

La noi in tara, noul C5 Aircross este disponibil in trei niveluri de echipare. Intrarea in gama se face cu Live, varianta de mijloc se numeste Feel, iar varful de gama a fost denumit Shine. O veste buna este ca SUV-ul francezilor vine destul de bine echipat chiar si in nivelul de echipare Live.

Citroen C5 Aircross

Lista include, printre altele, sistem de climatizare pe doua zone, geamuri electrice fata/spate, sistem multimedia cu display de 8 inch, mai multe sisteme de siguranta, senzori de parcare spate, volan imbracat in piele, lumini de zi si stopuri cu LED sau jante din aliaj cu diametrul de 17 inch.

Citroen C5 Aircross

Daca vrei incarcare wireless pentru smartphone, scaune fata incalzite, lumini de semnalizare cu LED, jante pe 18 inch sau pachetul Safety Plus Pack oferit in standard, atunci trebuie sa optezi pentru echiparea Feel.

Citroen C5 Aircross

Varful de gama pluseaza cu faruri full-LED, pedale din aluminiu, cruise control adaptiv cu functie Stop&Go, camera video pentru marsarier, jante pe 19 inch, tapiterie din piele/material textil, sau sistem de acces si pornire fara cheie.

Citroen C5 Aircross

Cel mai accesibil Citroen C5 Aircross costa in Romania de la 21.600 de euro in sus si vine in echiparea Live cu un propulsor pe benzina de 1.2 litri PureTech cu 131 de cai putere si o transmisie manuala cu sase trepte.

Citroen C5 Aircross

Cealalta motorizare pe benzina este un 1.6 PureTech cu 181 CP si 250 Nm cuplu care vine alaturi de o transmisie automata cu opt trepte. In aceste conditii atinge 100 de km/h in 8.2 secunde si are o viteza maxima de 219 km/h.

Citroen C5 Aircross

Intrarea in gama diesel se face cu motorul de 1.5 litri BlueHDi cu 131 CP si 300 Nm cuplu. In cazul ei este disponibila atat transmisia manuala cu sase trepte cat si cea automata cu opt rapoarte.

Citroen C5 Aircross

Cel mai scump C5 Aircross are un pret de lista de 33.700 euro si este vorba despre motorizarea diesel de 2.0 litri BlueHDi cu 178 CP, 400 Nm cuplu, transmisie automata si echipare de top Shine. Acesta poate fi comandat si in nivelul de echipare Feel, pretul acestuia fiind de cel putin 30.300 de euro.

Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Citroen C5 Aircross
mai multe