Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Dacie. Uite cum arata versiunea de serie

Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Dacie. Uite cum arata versiunea de serie
  • Volkswagen a prezentat oficial noul Caddy
  • Masina surprinsa camuflata in Dacie are la baza platforma MQB
  • Pachetul disponibil include si ceasuri digitale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre trei unitati diesel si un singur motor pe benzina.

La mai bine de trei saptamani dupa ce a fost surprinsa camuflata in Dacie, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Caddy a debutat oficial. Alaturi de un design modificat mai degraba subtil, la nivel de detaliu, decat radical.

Platforma tehnica este, in schimb, complet noua, la baza automobilului dezvelit de curand aflandu-se de aceasta data celebra arhitectura modulara cunoscuta sub denumirea de MQB.

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Sub capota, dupa cum precizam inclusiv anterior, clientii vor avea de ales intre trei unitati diesel si un singur motor pe benzina. Discutam, mai precis, despre TDI-uri cu puteri maxime cuprinse intre 75 CP si 122 CP, plus un TSI de 116 CP.

Totodata, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Caddy va mai putea fi comandata si alaturi de un motor supraalimentat pe gas natural (TGI), cu valori maxime necunoscute.

In ceea ce priveste echiparea disponibila, automobilul surprins camuflat in Dacie se lauda inclusiv cu faruri LED si ceasuri de bord digitale. Un al doilea display color, de pana la zece inch, gazduieste comenzile sistemului de infotainment.

Seria vestilor bune se incheie intr-un final cu plafonul panoramic si cele nu mai putin de 19 dotari de siguranta activa oferite in standard sau optional, dintre care sase sunt complet noi.

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Noul VW Caddy
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2020