Volkswagen a schimbat numele viitorului SUV pentru a fi mai usor de pronuntat de americani

Volkswagen a schimbat numele viitorului SUV pentru a fi mai usor de pronuntat de americani
  • Volkswagen s-a razgandit in privinta numelui viitorului lor SUV
  • Initial acesta era cunoscut sub numele Teramont, dar acum va fi denumit Atlas
  • Nemtii s-au razgandit in privinta numelui pentru a fi mai usor de pronuntat de americani
Distribuie pe Facebook

Potrivit unei cereri americane de inregistrare a denumirii comerciale, nemtii de la Volkswagen si-au botezat viitorul SUV cu 7 locuri, Atlas, pentru a putea fi pronuntat mai usor de americani.

Nemtii de la Volkswagen pregatesc de ceva vreme un nou SUV, pe care sa-l incadreze in gama intre Tiguan si Touareg, si care sa concureze cu Nissan X-Trail, Kia Sorento, Hyundai Santa Fe, Peugeot 5008 sau cu noua Skoda Kodiaq.

Acesta a fost surprins de mai multe ori in timp ce era testat, cu preponderenta in China, si la acel moment, unele voci sustineau ca acesta se va numi Teramont, cunoscut fiind obiceiul nemtilor de a-si denumi SUV-urile cu termeni care incep cu litera T.

2017 Volkswagen Atlas

Dar, potrivit ultimelor informatii, constructorul german s-a razgandit, si, desi voia sa tina secret acest lucru, in urma unei cereri de inregistrare a denumirii comerciale, s-a decis ca numele noului SUV cu 7 locuri sa fie Atlas.

2017 Volkswagen Atlas

Explicatia pentru aceasta miscare vine de la seful VW Group SUA, Hinrich Woebcken, care sustinea cu ceva timp in urma ca "noul model va avea un nume mult mai usor de pronuntat de americani. Acum doi sau trei ani, ar fi fost imposibil ca o regiune sa decida numele unui model. Faptul ca am reusit acest lucru este un semn ca biroul din Wolfsburg e ceva mai flexibil."

2017 Volkswagen Atlas

Volkswagen Atlas va fi prezentat oficial la finalul acestei luni in California, si va intra pe piata in prima parte a anului 2017. Acesta este construit pe plaforma MQB, iar design-ul este inspirat din conceptul CrossBlue, prezentat de constructorul german de automobile in anul 2013, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Distribuie pe Facebook
mai multe