Volkswagen anunta un nou model din seria R si nu are nicio treaba cu gama Golf

Volkswagen anunta un nou model din seria R si nu are nicio treaba cu gama Golf
  • Volkswagen anunta lansarea unui nou model din gama R
  • Este vorba despre primul T-Roc R din istoria companiei
  • Noul model al germanilor vine tot cu un 2.0 turbo sub capota
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul acestei saptamani vine cu informatii extrem de interesante pentru amatorii de senzatii tari si adrenalina... la volan.

De-a lungul timpului, presa auto a tot speculat ca Volkswagen lucreaza la o versiune de inalta performanta a noului T-Roc. Compania germana a tinut insa secret proiectul T-Roc, primele materiale oficiale ale viitorului crossover sport din Wolfsburg fiind publicate abia in cursul zilei de astazi.

Si ce mai materiale... Nimic concret, exceptand un scurt video care surprinde momentele in care modelul cu pricina a fost testat la Nurburgring.

Asadar, atunci cand vine vorba despre primul Volkswagen T-Roc R din istorie, tot informatiile pe surse sunt cele care ne lamuresc. Potrivit anumitor surse din interiorul companiei germane, viitorul crossover sport din Wolfsburg va miza la randul lui pe un benzinar turbo de doi litri si 300 CP.

Inutil de mentionat, livrarea valorilor maxime catre roti se va face si in cazul de fata printr-un sistem 4Motion. Totul pentru un maximum de performanta.

Ca si actualul Golf R, mult anticipata versiune R a noului Volkswagen T-Roc se va bucura de numeroase elemente estetice unice. Spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente sau jantele din aliaj de dimensiuni generoase reprezinta doar cateva exemple in acest sens.

Totodata, de un tratament special va avea parte si interiorul. Reteta respectiva ar putea cuprinde inclusiv volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

La final, un singur lucru ar mai trebui precizat despre viitorul crossover sport din Wolfsburg. Nu reprezinta neaparat o certitudine, insa primele exemplare ale modelului german de inalta performanta vor ajunge cel mai probabil in showroom-uri inainte de sfarsitul anului 2019, la un pret necunoscut.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2019