Volkswagen are cea mai inteligenta masina din clasa mica. Uite cate stie sa faca noul Polo

Volkswagen are cea mai inteligenta masina din clasa mica. Uite cate stie sa faca noul Polo
  • Noul Polo a fost lansat la sfarsitul saptamanii trecute
  • Automobilul german are la baza platformanta modulara MQB
  • Subcompacta Volkswagen va impresiona in special prin dotari
Distribuie pe Facebook

Lansat la sfarsitul saptamanii trecute, noul Volkswagen Polo impresioneaza in special prin tehnologiile din dotare.

Dupa mai bine de opt ani de activitate si un binemeritat facelift, cea de-a cincea generatie a popularului Volkswagen Polo a parasit definitiv linia de productie a companiei din Wolfsburg.

Lupta pe care subcompacta producatorului german o ducea cu Renault Clio si Ford Fiesta va fi continuata de un automobil complet nou, prezentat oficial chiar la sfarsitul saptamanii trecute.

Comercializat in continuare sub denumirea Polo, respectivul model are la baza platforma modulara MQB a Grupului Volkswagen si impresioneaza in special prin tehnologiile din dotare.

Intr-o alta ordine de idei, noul automobil de clasa mica al companiei germane ascunde in spatele volanului celebrele instrumente de bord digitale reunite sub brand-ul Active Info Display.

Avem apoi ecranul tactil montat in partea superioara a consolei centrale, pe care clientii generatiei cu numarul sase a modelului Volkswagen Polo il pot servi intr-o diagonala de pana la opt inch.

Nu lipsesc insa din echiparea noului automobil de clasa mica al companiei germane nici incarcarea wireless pentru telefonul mobil sau compatibilitatea cu Android Auto si Apple CarPlay.

Tot in cazul ultimului Polo se mai poate discuta si despre pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, monitorizarea unghiului mort ori avertizare la iesirea din parcare in marsarier.

Subcompacta germanilor de la Volkswagen reuseste apoi sa atraga atentia prin dimensiunile primite, cea mai interesanta valoare costand in lungimea care depaseste acum patru metri.

Un alt aspect inedit il reprezinta ampatamentul mai mare cu aproximativ zece centimetri, la acest capitol integrandu-se si capacitate de incarcare a portbagajului - care a crescut cu peste 70 litri.

Privind asupra gamei de motorizari, noul Polo ne intampina alaturi de unitati TDI si TSI cu pana la 200 CP sub capota, carora li se alatura - probabil in premiera, o versiune pe gaz natural TGI.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2017