Volkswagen confirma lansarea acestui model. Cum ar putea arata el

Volkswagen confirma lansarea acestui model. Cum ar putea arata el
  • Volkswagen anunta lansarea unui T-Roc Cabrio
  • Primele exemplare vor ajunge pe strazi in 2020
  • Asamblarea se va derula la fabrica din Osnabruck
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a luat prin surprindere pe toata lumea la sfarsitul acestei luni, cand a dezvaluit ca planuieste sa lanseze o versiune decapotabila a crossover-ului T-Roc.

Avantul luat de segmentul SUV-urilor ii face pe marii producatori de automobile sa ia decizii la care nimeni nu s-ar fi gandit vreodata. Cel mai recent exemplu in acest sens vine de la Volkswagen, compania germana anuntand de curand ca are de gand sa lanseze si un T-Roc... Cabrio.

Ba chiar mai mult decat atat, oficialii marcii din Wolfsburg au batut deja in cuie primele specificatii ale modelului respectiv: lansarea pe piata va avea loc in cursul anului 2020, iar productia se va derula la fabrica din Osnabruck, care urmeaza sa primeasca o investitie de 80 de milioane de euro.

Informatiile referitoare la viitorul T-Roc Cabrio se opresc pentru moment aici, insa este de asteptat ca noul model sa se bucure de aceleasi motorizari turbo cu trei si patru cilindri precum versiunea standard. Acum ramane de vazut daca Volkswagen va oferi si un sistem de tractiune integrala.

Pana la aparitia unor raspunsuri care sa ne lamureasca cu privire la aceste aspecte, trebuie precizat ca singurul crossover disponibil in prezent la vanzare si intr-o varianta decapotabila este Range Rover Evoque. Ulterior, lumea a putat opta si pentru un Nissan Murano, doar ca... nu a facut-o.

Revenind acum la viitorul Volkswagen T-Roc Cabrio, ei bine... automobilul companiei germane ar mai putea renunta - in afara plafonului fix, evident, si la doua dintre cele cinci portiere ale caroseriei. De fapt, sunt mari sanse ca noul model sa arate exact ca in urmatoarele imagini:

VW T-Roc Cabrio - Ipoteza de design

VW T-Roc Cabrio - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe