Volkswagen Golf GTI Edition 35 - 235 cai putere, 35 de ani de istorie

Volkswagen Golf GTI Edition 35 - 235 cai putere, 35 de ani de istorie
In urma cu aproximativ cinci ani, germanii de la Volkswagen introduceau pe piata hot hatch-urilor un model remarcabil, plin de istorie - Golf GTI Edition 30. Motive sa fi optat pentru acesta in favoarea versiunii standard aveai destule, insa oare se poate spune acelasi lucru si despre noul Golf GTI Edition 35? Ramane de vazut!
Distribuie pe Facebook

Creat pentru a celebra cea de-a 35-a aniversare a iconicului model inventat de Volkswagen, noul Golf GTI Edition 35 ascunde sub capota acelasi propulsor turbo de 2.0 litri ca si versiunea standard, cu mentiunea ca acesta a fost modificat pentru a livra cu 25 cai putere mai mult. Drept urmare, viitorii pasageri ai aniversarului Volkswagen Golf GTI se vor bucura de prezenta a nu mai putin de 235 cai putere, performantele fiind de asemenea imbunatatite. Cat de mult? Asta ramane de vazut; din pacate, constructorul german nu a anuntat si cifrele asociate acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau vitezei maxime.

VW Golf GTI Edition 35 - 235 cai putere, 35 de ani de istorie

Iar asta nu e tot. Inainte de a ajunge la clientii sai, fiecare Volkswagen Golf GTI Edition 35 va fi inzestrat cu o suspensie mai joasa, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul vechiului Golf GTI Edition 30. In termeni estetici, cel mai nou model al constructorului din Wolfsburg se va remarca prin nelipsitele logo-uri "35" si blocurile optice cu tenta fumurie (de asemenea, farurile au fost echipate cu LED-uri), nota finala urmand a fi data de noile jante, ce se bucura de un design unic. Imbunatatirile continua si la interior, acolo unde constructorul german a optat pentru scaune sport cu tapiterie speciala, aceleasi logo-uri inscriptionate cu "35" si, nu in ultimul rand, pentru ornament de schimbator asemanator unei mingii de golf.

VW Golf GTI Edition 35 - 235 cai putere, 35 de ani de istorie

Noul Volkswagen Golf GTI Edition 35 va debuta oficial la incepul lunii iunie, la Worthersee GTI Meet, insa poate fi comandat in Germania incepand cu aceasta saptamana, la pretul de pornire de 30.425 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Golf GTI Edition 35
mai multe