Volkswagen incepe sa tremure. Noul Mercedes A35 AMG, surprins chiar inaintea lansarii oficiale

  • Mercedes pune la punct ultimele detalii legate de noul A35 AMG
  • Automobilul german este asteptat la salonul de la Paris din toamna
  • Concurentul lui Volkswagen Golf R promite un 2.0 turbo de 300 CP
Distribuie pe Facebook

Modelul companiei cu stea in trei colturi este asteptat sa soseasca in cadrul Salonului Auto desfasurat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie, alaturi de o motorizare turbo de doi litri si cel putin 300 de cai putere.

224 de cai putere pe puntea fata, o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 6.2 secunde. Sunt caracteristicile celui mai potent Mercedes A-Class al momentului, versiunea A250.

Situatia se va schimba insa in perioada urmatoare de timp, compania germana fiind asteptata sa aduca in cadrul Salonului Auto desfasurat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie primul A35 AMG. Tot cu un motor turbo de doi litri sub capota, dar cu undeva in jurul a 300 CP.

De altfel, viitorul concurent al modelului Volkswagen Golf R se va mai putea lauda, in standard, si cu un sistem inteligent de tractiune integrala. Asa se face ca acceleratia pana la 100 km/h va dura doar 4.5 secunde sau, cine stie, chiar mai putin decat atat...

Cat despre propunerea de la nivel estetic, ultimele fotografii spion sugereaza ca primul A35 AMG din istoria Mercedes va miza pe un aspect mai putin agresiv in comparatie cu viitorul A45. Evacuarea cu doua tobe de esapament reprezinta un prim argument in acest sens.

Iar daca tot veni vorba despre viitorul A45, nu putem sa nu reamintim de informatiile potrivit carora viitorul varf al gamei A-Class va ascunde sub capota un 2.0 Turbo de cel putin 400 CP. Astfel, acesta va (re)deveni cel mai potent hot-hatch de serie al planetei.

Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Mercedes A35 AMG - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2018