Volkswagen lanseaza cel mai puternic Golf 8 de pana acum. Galerie foto completa

Volkswagen lanseaza cel mai puternic Golf 8 de pana acum. Galerie foto completa
  • Volkswagen lanseaza cel mai puternic Golf 8 de pana acum
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de sase secunde
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu un sprint de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, inclusiv fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, noul Volkswagen Golf GTI Clubsport a debutat oficial in cursul zilei de astazi. Alaturi de o motorizare cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, proiectata pentru un total de 300 CP.

Oferit in compania unei transmisii cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, propulsorul in cauza livreaza rotilor aflate pe puntea fata inclusiv un cuplu maxim de 400 Nm, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Diferentialul electromecanic disponibil in standard completeaza fisa cu specificatii tehnice a noului Volkswagen Golf GTI Clubsport, astfel ca si sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de sase secunde. In ceea ce priveste valoarea din dreptul vitezei de top, surprizele majore lipsesc cu desavarsire: 250 km/h.

Pe plan vizual, suspensia mai joasa cu zece milimetri si jantele de 19" care ascund de privirile curiosilor discuri de franare cu etriere de culoare rosie se regasesc printre principalele atractii ale exteriorului.

Respectivul meniul cu omniprezentele spoilere fata si spate agresiv stilizate, livrate intr-un pachet ce cuprinde inclusiv o evacuare dubla si un set de praguri laterale proeminente. La interior, noul Volkswagen Golf GTI Clubsport adopta un volan multifunctional cu parte inferioara plata si scaune sport, printre altele.

Atat pretul de vanzare, cat si detaliile cu privire la disponibilitate, plus echipamente si dotari oferite lipsesc cu desavarsire din peisaj, spre marea dezamagire a celor interesati in mod direct de subiectele respective.

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen Golf GTI Clubsport
mai multe