Volkswagen lanseaza noul T-Roc in mai putin de o saptamana. Ce noutati de design propune el

Volkswagen lanseaza noul T-Roc in mai putin de o saptamana. Ce noutati de design propune el
  • Volkswagen a publicat un nou teaser pentru T-Roc
  • Acesta tradeaza design-ul noului crossover
  • Debuteaza in premiera pe 23 august
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat un teaser video care tradeaza design-ul noului T-Roc. Crossover-ul va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt si va putea fi achizitionat spre finalul acestui an.

Noul Volkswagen T-Roc se afla de ceva vreme in teste, iar imaginile si video-urile spion ne-au dat ocazia sa ne facem o idee despre pachetul cu care isi va impresiona clientii. Insa, design-ul noului model poate fi cel mai bine analizat in cel mai recent teaser video postat de brand-ul din Wolfsburg.

Acesta tradeaza forma farurilor, capota, luminile de zi cu LED, stalpul si geamul din spate sau blocurile de lumini dorsale LED. Totodata, clipul dezvaluie putin si din interiorul noului T-Roc. Aici se pot observa decoratiuni in culoarea caroseriei, display-ul generos al sistemului de infotainment sau instrumentarul de bord digital.

Cat despre capitolul tehnic, crossover-ul nemtilor este construit pe celebra platforma MQB si va imparti mai multe componente cu Golf-ul. Gama concreta de motorizari ramane deocamdata necunoscuta, insa cel mai probabil va fi compusa din unitati cu patru cilindri, turbo, conectate unor transmisii manuale sau automate cu dublu-ambreiaj.

Acesta va include si o versiune hibrid cu un sistem de 48 de volti, dar si o varianta de performanta R, care va face uz de propulsorul Golf-ul R. Este vorba de un agregat de 2.0 litri, turbo, capabil de 310 cai putere si 400 Nm cuplu.

Volkswagen va prezenta in premiera noul T-Roc pe 23 august, urmand ca debutul oficial sa aiba loc cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Acesta va putea fi achizionat spre finalul acestui an.

Distribuie pe Facebook
mai multe