Volkswagen lanseaza pachetul R-Line pentru noul Golf

Volkswagen lanseaza pachetul R-Line pentru noul Golf
  • Golf facelift a primit pachetul R-Line
  • Acesta consta in mai multe modificari exterioare si interioare
  • Pachetul R-Line este disponibil atat pentru versiunea hatch, cat si pentru cea kombi
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a lansat pachetul R-Line pentru cel mai nou facelift al modelului Golf. Acesta consta in mai multe modificari exterioare sau interioare si este disponibil pentru toate configuratiile de motoare.

La putin timp dupa ce au lansat mai multe versiuni ale noului Golf, printre care si mult-asteptatul R, nemtii de la Volkswagen s-au intors si inspre clientii care doresc un Golf ceva mai sportiv, insa nu isi permit versiunea R pur-sange.

Volkswagen Golf R-Line

Pentru acestia, dar nu numai, constructorul din Wolfsburg a anuntat acum lansarea pachetului R-Line, destinat celebrei compacte. La fel ca si in cazul generatiilor trecute, Golf-ul a primit bare noi, praguri, o aripa spate si desigur emblemele specifice pachetului mai sus mentionat.

Volkswagen Golf R-Line

Cei care vor mai mult, pot opta pentru pachetul complet R-Line, care pe langa modificarile de mai sus, propune 4 noi seturi de jante pe 17 sau 18 inch, scaune sport, tapiterie din piele perforata sau din material, un volan sport, pedale din inox sau plafon negru. Pentru a definitiva acest pachet, logo-ul R-Line apare pe sistemul de infotainment la pornire.

Volkswagen Golf R-Line

Pachetul R-Line este disponibil atat pentru versiunea hatch, cat si pentru cea Variant (kombi), dar si pentru orice motorizare din lista.

Volkswagen Golf R-Line

Clientii europeni interesati de aceste modificari aduse Golf-ului facelift trebuie sa scoata din buzunare 1.105 euro pentru pachetul exterior si 1.800 de euro pentru reteta completa.

Volkswagen Golf R-Line

Iti reamintim ca Volkswagen-ul Golf facelift a fost lansat de mai bine de o luna in cadrul unui eveniment special organizat in orasul german Wolfsburg. Pe piata din Germania, pretul noului Golf porneste de la 17.850 de euro si poate ajunge pana la 44.800 pentru versiunea R Variant cu cutie de viteze automata DSG.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Golf R-Line
mai multe