Volkswagen ne arata de azi interiorul masinii de lux pe care o va lansa in cursul zilei de maine. VIDEO

Volkswagen ne arata de azi interiorul masinii de lux pe care o va lansa in cursul zilei de maine. VIDEO
  • Volkswagen ne arata de azi interiorul masinii pe care o va lansa in cursul zilei de maine
  • Cele doua scurte materiale surprind inclusiv cateva dintre detaliile specifice caroseriei cu cinci usi
Distribuie pe Facebook

Cele doua scurte materiale pregatite de compania germana surprind inclusiv cateva dintre detaliile specifice caroseriei cu cinci usi.

La mijlocul acestei saptamani, pe data de 24 iunie, Volkswagen va pune capat asteptarii si va prezenta mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Arteon.

Anticipat de o schita publicata in prima parte a lunii curente, celebrul fastback cu o caroserie in cinci portiere va fi oferit si intr-o varianta Shooting Brake.

Cele doua automobile au revenit astazi in atentia publicului datorita unor scurte materiale video care surprind, pentru numai cateva momente, si aspectul interior.

Volkswagen nu spune in continuare nimic despre gama de motorizari a noii game de modele Arteon, insa clientii vor avea la dispozitie nenumarate optiuni.

Inclusiv unele electrificate, dar si altele dezvoltate pentru un maximum de performanta, dupa cum este cazul benzinarului 2.0 TSI ce va propulsa versiunea R.

Toate detaliile si informatiile oficiale cu privire la cele doua automobile vor fi publicate in cursul zilei de maine, 24.06, daca mai trebuia inca o data precizat.

Distribuie pe Facebook
mai multe