Volkswagen ne tenteaza cu o Bora de 50.000 euro

Volkswagen ne tenteaza cu o Bora de 50.000 euro
Protectia personala reprezinta un factor extrem de important, iar locuitorii Mexicului cunosc cel mai bine acest aspect. Situata in America Latina, tara vorbitoare de limba spaniola se confrunta cu o criminalitate ridicata, insa cei de la Volkswagen au solutia perfecta pentru a contracara aceasta majora problema.
Distribuie pe Facebook

Disponibil doar in Mexic, noul Volkswagen Bora Protect pare la prima vedere doar un alt exemplar ce a luat nastere odata cu vechea generatie a modelului Jetta. La un studiu mai amanuntit insa, lucrurile stau cu totul altfel. Bora Protect este un automobil blindat si, la cei aproape 50.000 euro pe care ii percepe constructorul german, reprezinta alegerea potrivita a celor care nu dispun de fonduri nelimitate atunci cand vine vorba de achizitionarea unei masini capabile sa ofere un nivel de siguranta ridicat in lupta cu gloantele.

Pentru a contracara surplusul de greuntate - noua Bora Protect cantareste nu mai putin de 1.721 kilograme, germanii de la Volkswagen au instalat sub capota un propulsor turbo, in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri. Drept urmare, viitorii pasageri (maxim patru la numar) vor avea la dispozitie aproximativ 200 de cai putere si 280 Nm, transmisia DSG in sase trepte si pneurile run-flat incheind lista cu ingrediente.

La final, concluziile nu intarzie sa apara. Volkswagen Bora Protect nu se poate lauda cu acelasi nivel de protectie precum optiunile mult mai scumpe, insa la suma de 50.000 euro pare a fi un fel de automobil blindat al poporului. Din pacate, rezervorul pentru combustibil putea fi mult mai generos - in prezent, poate gazdui doar 55 de litri de benzina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2011