Volkswagen Passat a primit un facelift major. POZE REALE cu versiunea mult imbunatatita

Volkswagen Passat a primit un facelift major. POZE REALE cu versiunea mult imbunatatita
  • Acesta este noul Volkswagen Passat Facelift
  • Modelul german a primit mai multe imbunatatiri vizuale si tehnologice
  • Clientii vor avea la dispozitie motoare cu pana la 272 CP
Distribuie pe Facebook

Starul precomenzilor se va da in mai, la aproape doua luni de la prima aparitie in public a masinii germane - programata pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva.

Volkswagen a pus capat tuturor speculatiilor la mijlocul acestei saptamani, atunci cand a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Passat Facelift. Asteptata sa debuteze in premiera publica cu ocazia Geneva International Motor Show 2019, versiunea imbunatatita a modelului german vine spoilere fata si spate restlizate subtil, plus optiuni suplimentare la nivel de jante.

Mici modificari au fost operate, de asemenea, si in cabina, acolo unde viitorii pasageri vor fi intampinati de un volan redesenat, ornamente diferite de cele oferite pana in acum si chiar un logo cu numele automobilului in care au urcat. Un logo ce scoate din peisaj, spre dezamagirea anumitor fani ai masinii din Wolfsburg, ceasul cu design analog introdus odata cu versiunea pre-facelift, in 2015.

Lasand in urma aspectul estetic, discutabil din numeroase puncte de vedere, noul Volkswagen Passat Facelift reprezinta o imbunatatire majora dintr-un anumit unghi. Este vorba despre pachetul tehnologic disponibil, reimprospatat cu faruri LED matrix, volan capacitiv, sistem de infotainment MIB3, dar si elementele necesare unui condus semi-autonom cu o viteza de pana la 210 km/h.

In ceea ce priveste gama de motorizari, automobilul companiei germane ofera o larga varietate de unitati turbo pe benzina si motorina, cu capacitati cilindrice de 1.5, 1.6 sau 2.0 litri. Asa cum era de asteptat, clientii vor avea in continuare la dispozitie si un model cu propulsie hibrida, care promite sa parcurga acum distante chiar si de 55 de kilometri in modul complet electric.

Dupa cum precizam si anterior, noul Volkswagen Passat Facelift va debuta in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2019, programat sa se desfasoare intre 7 si 17 martie. Startul pre-comenzilor se va la aproximativ doua luni distanta, in mai, de la momentul respectiv, in timp ce lansarea propriu-zisa va avea loc in cursul lunii septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe