Volkswagen tocmai a lansat un TIGUAN pentru pasionatii de off-road. Costa aproape 41.000 de euro si arata asa

Volkswagen tocmai a lansat un TIGUAN pentru pasionatii de off-road. Costa aproape 41.000 de euro si arata asa
  • Volkswagen a lansat noul Tiguan Offroad
  • Motorul este unul diesel de 2.0 litri cu 150 de cai
  • Pretul pe piata din Germania se apropie de 41.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Gama Volkswagen Tiguan tocmai a primit o noua versiune, special dezvoltata pentru pasionatii de off-road. Botezata sugestiv Tiguan Offroad, aceasta propune mai multe elemente de caroserie specifice dar si un sistem de tractiune integrala 4Motion standard.

SUV-ul compact Tiguan este unul dintre cele mai vandute modele din gama Volkswagen, iar cifrele de vanzari vor continua sa creasca si mai mult odata cu lansarea noii versiuni dedicate celor care nu se dau inapoi de la o aventura pe teren accidentat.

Volkswagen Tiguan Offroad

Volkswagen Tiguan Offroad are protectii suplimentare la nivelul caroseriei, spoiler frontal revizuit, praguri laterale vopsite in nuanta Reflex Silver, logo-ul Offroad amplasat pe montantul B, jante de 18 inch Sebring (standard) iar clientii au sase culori pentru caroserie din care sa aleaga: Pure Grey, Pure White, Atlantic Blue Metallic, Indium Grey Metallic, Tungsten Silver Metallic si Oryx White Pearl.

Volkswagen Tiguan Offroad

Nemtii ofera si un pachet optional OFFROAD Plus, care include printre altele sistemul Active Lighting, Dynamic Light Assist, plafon negru sau tapiterie "Austin" din material textil. Jantele pe 19 inch "Auckland" sau "Victoria Falls" si cele pe 20 de inch (Kapstadt) sunt deasemenea optionale.

Pe aceeasi lista regasim ceasurile digitale de bord "Active Info Display", sistemul de navigatie "Discover Pro" si sistemul "Trailer Assist".

Volkswagen Tiguan Offroad

Inginerii Volkswagen au imbunatatit comportamentul lui Tiguan in off-road, iar unghiul de rampa masoara acum 24 de grade. Din pacate, ceilalti parametri precum unghiul de atac sau de degajare, garda la sol si asa mai departe nu au fost dezvaluiti de producatorul din Wolfsburg.

Volkswagen Tiguan Offroad

In ceea ce priveste sistemul de propulsie, noul Volkswagen Tiguan Offroad ascunde sub capota un motor diesel de 2.0 litri cu 150 de cai putere. Transmisia este una automata DSG cu sapte trepte iar tractiunea integrala 4Motion Active Control cu selectarea modului de conducere este singura optiune disponibila.

Consumul declarat de producator este de 6.0 litri/100 de km in regim urban, 5.1 extra-urban, si 5.4 litri/100 kilometri consumul mediu. Ulterior vor fi disponibile si alte motorizari, atat diesel cat si pe benzina.

Volkswagen Tiguan Offroad

Pe piata din Germania, noul Volkswagen Tiguan Offroad costa de la 40.925 de euro in sus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Tiguan Offroad
mai multe