Jante de 17 inch, doua nuante de caroserie si cateva dotari premium. Ce model Volkswagen va primi toate acestea

Jante de 17 inch, doua nuante de caroserie si cateva dotari premium. Ce model Volkswagen va primi toate acestea
  • Volkswagen up! a primit o noua editie speciala
  • Printre noutati se numara jante mai mari, doua nuante de caroserie si cateva dotari premium
  • Acesta poate fi deja comandat in Germania
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a anuntat ca citadina Up! va primi o noua editie speciala, care ii va da un aer ceva mai premium. Dintre noutati nu lipsesc jantele mai mari sau doua nuante noi de caroserie.

Micutul Volkswagen up! se bucura de o atentie speciala in ultima perioada, astfel ca dupa ce a primit o versiune sportiva GTI, citadina nemtilor din Wolfsburg se bucura acum de o noua editie speciala.

Aceasta tinde mai multe spre segmentul premium si este inspirata de modelul Bettle "Special Bug" din 1982. Lista de noutati este deschisa de o nuanta exterioara Savana Gold, de unde set de jante negre, din aliaj, sau de capacele oglinzilor finisate in negru sau argintiu.

Volkswagen up! Special Edition

Daca vrei o tenta mai "intunecata" poti opta pentru nuanta Black Pearl, care vine alaturi de jante de 17 inch finisate in culoarea Savana Gold si de o grafica argintie cu accente aurii si inscriptia "Special".

Comunicatul de presa este insotit de cele doua imagini prezentate in acest articol, insa in care nu apare interiorul noii editii speciale a micutului up!. Totusi, nemtii sustin ca aici regasim cateva dotari intalnite in segmentul premium, precum un plafon negru, scaune fata incalzite sau lumina ambientala.

Volkswagen up! Special Edition

Clientii din Germania pot comanda deja noul up!, unde versiunea neagra are un pret de pornire de 13.625 de euro, iar cea aurie costa de la 13.775 in sus. Aceste preturi sunt pentru motorizarea pe benzina, insa Volkswagen are in oferta si unitatea de 1.0 litru TGI (pe gaz) care insa pleaca de la 16.600 de euro si nu poate fi comanda numai impreuna cu nuanta Black Pearl.

Distribuie pe Facebook
mai multe