Volvo lanseaza un nou XC90 ca sa faca fata asaltului german. KERS este arma secreta a SUV-ului suedez

Volvo lanseaza un nou XC90 ca sa faca fata asaltului german. KERS este arma secreta a SUV-ului suedez
  • Volvo lanseaza o versiune imbunatatita a actualului XC90
  • Noul model vine cu un sistem de recuperare a energiei cinetice
  • Schimbarile estetice sunt limitate la cateva detalii
Distribuie pe Facebook

Productia versiunii imbunatatite a modelului care concureaza impotriva unor automobile precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE va demara in luna mai a acestui an, potrivit primelor informatii oficiale.

Dupa mai bine de patru ani si 320.000 de exemplare comercializate la nivel global, cea de-a doua generatie a suedezului Volvo XC90 a primit un binemeritat facelift.

Posesorul unei retete de succes, SUV-ul care concureaza impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE nu aduce niciun fel de noutate majora la nivel estetic, modificarile vizuale fiind aproape... insesizabile, ai intuit corect.

Comparativ cu modelul original, anuntat in urma cu aproape jumatate de decada, noul Volvo XC90 se poate lauda doar cu optiuni proaspete pentru culori si jante.

In acelasi timp, versiunea imbunatatita a SUV-ului de origine suedeza, concurent al unor automobile precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE, mai anunta si o configuratie cu sase locuri pentru interior, oferita cel mai probabil in premiera.

Sub capota, departe de privirile curiosilor, facelift-ul aplicat generatiei cu numarul doi a modelului Volvo XC90 vine cu o noutate majora, dupa cum urmeaza sa vezi.

Este vorba, mai precis, despre o posibilitate a viitorilor clienti de a servi versiunea imbunatatita a SUV-ului suedez care concureaza impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE si in compania celebrei tehnologii KERS.

Multumita sistemului de recuperare a energiei cinetice la franare, noul Volvo XC90 va fi cu pana la 15% mai eficient in lumea reala, potrivit primelor informatii oficiale.

Respectivele versiuni de propulsie se vor distinge in gama de motorizare care va insoti versiunea imbunatatita a SUV-ului de origine suedeza, concurent al unor automobile precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE, prin indicativul B.

Alaturi de modificarile anterior mentionbate, facelift-ul aplicat generatiei cu numarul doi a modelului Volvo XC90 mai propune si cateva modificari tehnologice.

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Noul Volvo XC90 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2019