Volvo ne invita sa (re)descoperim primul SUV Sedan al planetei

Volvo ne invita sa (re)descoperim primul SUV Sedan al planetei
  • Volvo publica noi fotografii cu S60 Cross Country
  • Modelul suedez are o garda la sol cu 65 mm mai mare
  • Gama de motorizari include trei unitati de propulsie
Distribuie pe Facebook

Noul S60 Cross Country a debutat chiar la inceputul acestui an, insa nonconformistul model suedez a disparut incet, dar sigur din prim planul industriei auto. Pana acum...

Desfasurata la Detroit, in perioada 17 - 25 ianuarie, editia din acest an a Salonului Auto International Nord-American a gazduit (si) debutul unui autoturism ceva mai putin conventional. Vorbim, bineinteles, despre noul Volvo S60 Cross Country sau, intr-o alta ordine de idei, primul SUV Sedan al planetei.

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Dupa o pauza de aproximativ sase luni, nonconformistul model suedez revine astazi in atentia noastra, in special pentru a ne anunta ca fi disponibil la vanzare pe Batranul Continent chiar incepand cu vara actuala. Pretul de pornire? Undeva in jurul a 43.850 de euro - pret caracteristic pietii auto din Germania.

Ce ofera noul Volvo S60 Cross Country in schimbul respectivei sume de bani? Pentru inceput, o garda la sol cu pana la 65 de milimetri comparativ cu versiunea standard. Acesteia i se alatura, de asemenea, si numeroase elemente unice de design, precum grila frontala restilizata sau ornamentele aplicate aripilor laterale.

De asemenea, nonconformistul model suedez se mai lauda si cu cinci nuante exterioare, respectiv jante din aliaj pe 18 sau 19 inch, in timp ce meniul interior aduce - pe langa reteta traditionala, intalnita la varianta obisnuita, si scaune sport sau posibilitatea de a opta pentru ornamente Piano Black.

Acum, daca vine cumva vorba despre gama de motorizari, reamintim ca noul Volvo S60 Cross Country poate fi comandat alaturi de doua unitati de propulsie diferite: un T5 de 254 CP sau un D4 de 190 CP. Spre deosebire de motorul pe benzina, oferit exclusiv in compania unui sistem de tractiune integrala, cel diesel nu raspunde negativ (nici) provocarii de a lucra impreuna cu un sistem de tractiune fata.

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2015