Volvo publica primele imagini oficiale ale noului XC90

Volvo publica primele imagini oficiale ale noului XC90
  • Volvo a publicat primele fotografii interioare ale noului XC90
  • Modelul impresioneaza prin ecranul tactil si lipsa butoanelor
  • Viitorii pasageri vor avea la dispozitie 3 randuri si 7 scaune
Distribuie pe Facebook

Suedezii de la Volvo au publicat primele fotografii interioare ale noului XC90, automobil ce va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 9 octombrie.

Descris ca fiind cel mai luxos interior din istoria producatorului suedez de automobile, cockpit-ul noului Volvo XC90 iese in evidenta printr-o plansa de bord futurista, a carei atractie principala o reprezinta de departe consola centrala. Si totul datorita urmatoarelor doua elemente extrem de interesante: ecranul tactil de dimensiuni generoase - a carei forma si pozitie ne duc cu gandul la o tableta, si, bineinteles, lipsa (aproape) completa a... butoanelor fizice.

Volvo XC90 - Interior

Volvo XC90 - InteriorVolvo XC90 - InteriorVolvo XC90 - Interior

Tot la capitolul detalii demne de intreaga noastra putem integra, fara prea mari probleme, si schimbatorul de viteze realizat din cristal de catre specialistii companiei scandinave de sticla Orrefors. Lista cu ingrediente magice nu se incheie insa aici, aceasta continuand cu numeroasele insertii de piele de cea mai buna calitate, oferite in compania unor ormanente din lemn masiv, respectiv accente metalice. Drept urmare, rezultatul final se prezinta intr-un mod mai mult decat impresionant.

In ceea ce priveste aspectul practic, singurele informatii oficiale disponibile la acest moment indica faptul ca noul Volvo XC90 va oferi scaune individuale pentru randul al doilea, in timp ce un al treilea rand nu va lipsi nici el, de asemenea, din peisaj. Referitor la acest subiect, oficialii companiei suedeze de automobile afirma ca cea de-a doua generatie a rivalului sau pentru Audi Q7, BMW X5 si Mercedes ML va putea gazdui, confortabil, pasageri cu o inaltime de pana la 1.7 metri.

Noul Volvo XC90 va fi dezvaluit in avanpremiera mondiala la sfarsitul lunii august, in timp ce debutul sau public va avea loc in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 9 octombrie 2014.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volvo XC90 - Interior
mai multe