Volvo S60 Cross Country se lanseaza in Romania. Cat costa ciudatul model suedez

Volvo S60 Cross Country se lanseaza in Romania. Cat costa ciudatul model suedez
  • Noul Volvo S60 Cross Country porneste in Romania de la 42.423 euro TVA inclus
  • Primul SUV sedan al planetei este disponibil in trei versiuni de motorizare
  • Clientii au la dispozitie variante atat cu tractiune fata, cat si AWD
Distribuie pe Facebook

Noul Volvo S60 Cross Country porneste in Romania de la 42.423 euro, TVA inclus, a anuntat recent importatorul marcii suedeze pe piata locala.

Prezentat in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu o cazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit, modelul cu pricina exploreaza ideea incrucisarii unui sedan de clasa medie cu... un SUV.

Asa se face ca noul Volvo S60 Cross Country are o garda la sol mai mare cu aproximativ 65 mm comparativ cu S60-ul aflat la baza, pe cand spoilerele fata si spate, respectiv aripile laterale au fost restilizate pentru a sublinia caracterul robust al masinii suedeze.

Volvo S60 Cross CountryVolvo S60 Cross Country

Volvo S60 Cross Country

In ciuda scopului pentru care a luat nastere, modelul cu pricina nu abuzeaza de tractiunea integrala, numai doua dintre cele trei versiuni de motorizare puse la dispozitia curiosilor clienti sosind la pachet alaturi de un sistem AWD.

Si chiar daca nu ai retinut de data trecuta, o sa-ti reamintim ca acum ne referim la unitatea 2.4 diesel de 190 CP si 420 Nm - care porneste de la 46.369 euro, respectiv propulsorul 2.5 turbo pe benzina, ce ofera 254 CP si 360 Nm in schimbul a 49.071 euro.

Dupa cum precizam si anterior, varianta de baza a noului Volvo S60 Cross Country este pusa in miscare de un 2.0 turbodiesel de 190 de cai putere, livrat la pachet alaturi de un sistem de tractiune fata si un pret minim de 42.423 euro.

Modelul suedez se lauda cu o echipare extrem de bogata, printre dotarile standard numarandu-se inclusiv urmatoarele: sasiu dinamic, jante pe 18 inch, lumini LED, oglinzi electrice si incalzite, geamuri electrice, pilot automat, senzor de ploaie, instrumente de bord digitale, ecran multimedia de 5 inch, sistem audio de inalta fidelitate, dar si tapiterie din piele sau lumini ambientale.

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Volvo S60 Cross Country - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volvo S60 Cross Country
mai multe