VW Scirocco GTS intra in scena cu o pereche de dungi si un total de 220 CP

VW Scirocco GTS intra in scena cu o pereche de dungi si un total de 220 CP
  • Volkswagen publica primele fotografii si informatii ale noului Scirocco GTS
  • Modelul german va debuta oficial saptamana viitoare, la Auto Shanghai 2015
  • Lista cu picanterii include o pereche de dungi si un total de 220 cai putere
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie publica a noului model din gama Volkswagen se va consuma la inceputul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Shanghai isi va deschide larg portile pentru publicul si presa de specialitate din intreaga lume.

Este oficial. Germanii de la Volkswagen vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai pentru a dezvalui in fata intregii planete noul Scirocco GTS, un automobil ce combina design-ul si performanta intr-unul dintre cele mai reusite pachete intalnite vreodata.

Principala atractie a departamentului exterior o reprezinta de departe cele doua dungi de la nivelul capotei motorului, respectiv portbagajului, insa nu vor trece neobservate nici spoilerele agresiv stilizate din componenta pachetului R-Line sau jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 19 inch.

Noul Volkswagen Scirocco GTS

Noul Volkswagen Scirocco GTS

In ceea ce priveste paleta de culori, clientii vor avea la dispozitie un total de sase nuante diferite, marea batalie dandu-se intre numitele "Deep Black", "Indium Grey", "Urano Grey", "Pure White", "Oryx White" si "Flash Red. Indiferent de alegerea finala, oglinzile vor ramane vopsite in negru, iar etrierele in rosu.

Acum, daca vine vorba despre interior, trebuie precizat inca de la bun inceput ca acesta se remarca printr-o combinatia familiara de negru, plus rosu. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici volanul sport cu o parte inferioara plata, scaunele fata cu suport lateral marit sau celebra minge de golf ce insoteste schimbatorul de viteze.

Pe plan tehnic, noul Volkswagen Scirocco GTS impresioneaza in mod special prin motorizarea turbo de doi litri si 220 de cai putere, ce lucreaza alaturi de o transmisie manuala sau o cutie de tip DSG pentru un maximum de performanta - precum un o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde sau o viteza maxima de 246 km/h.

Despre pretul de achizitie al modelului german nu avem inca nici un fel de informatie, acelasi lucru fiind valabil si atunci cand disponibilitatea acestuia devine principalul subiect al discutiei noastre. Speram totusi ca toate aceste mistere vor fi lamurite odata cu premiera publica de saptamana viitoare, din cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Noul Volkswagen Scirocco GTS

Noul Volkswagen Scirocco GTS

Noul Volkswagen Scirocco GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Volkswagen Scirocco GTS
mai multe