Welcome To The Club: Fiat 500C by Diesel

Welcome To The Club: Fiat 500C by Diesel
Micul Fiat 500 se intoarce in marea lume a modei. Ultimul sosit in colectia Fiat 500 by Diesel este nimeni altul decat noul 500 Cabrio. Mai atragator, mai fashion si fara acoperis! Iar prezentarea sa nu putea avea loc decat intr-o locatie exclusivista: Fiat Café din Aoyama (Tokyo), Japonia!
Distribuie pe Facebook
Fiat 500C by Diesel va sosi din luna mai si in Italia, unde va fi disponibil la un pret de 18.000 euro. Iar cu aceeasi reteta aplicata si in cazul versiunii cu acoperis, ce s-a vandut in aproximativ 6.500 exemplare, noua editie speciala nu are cum sa dea gres.

Lista cu specialitati include jante pe 16 inci cu design unic, etriere finisate in galben (doar pentru 1.4 100 CP), accente de crom si admisie falsa situata in partea din spate. In plus, noul 500C by Diesel poarta cu mandrie la vedere logo-ul creatorului italian de moda. Iar asta nu e tot. La interior, tapiteria denim style este cusuta cu ata de culoare galbena, iar faimosul Mohican Diesel acopera capul schimbatorului de viteze si cromul de pe panoul de bord.

Iar dupa ce te decizi la una dintre cele patru motorizari (1.2 69 CP, 1.4 16v 100 CP, 1.3 Multijet 75 CP sau 1.3 Multijet II 95 CP) si una dintre cele trei combinatii exterioare (verde cu plafon negru, negru cu plafon negru sau rosu si albastru cu plafon bej), tot ce mai ramane de facut este sa astepti ca noul Fiat 500C by Diesel sa isi faca aparitia in showroomuri.

Distribuie pe Facebook
mai multe