Zilele lui Q7 ca si nava amiral sunt numarate. Audi lanseaza noul Q8 mai repede decat te-ai astepta

Zilele lui Q7 ca si nava amiral sunt numarate. Audi lanseaza noul Q8 mai repede decat te-ai astepta
  • Audi lanseaza noul Q8 in luna iunie
  • Informatia a fost confirmata de un oficial al nemtilor
  • Preia titulatura de varf de gama de la actualul Q7
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile, prin vocea unui membru al consiliului de administratie, a confirmat lansarea noului Q8 pentru acest an. SUV-ul preia rolul de varf de gama de la actualul Q7 si a fost anuntat de un concept prezentat anul trecut la Detroit.

Audi a anuntat un adevarat maraton de lansari anul acesta. In urmatoarele luni vom face cunostinta cu nu mai putin de 20 de modele, printre care se numara noua generatie A6, SUV-ul electric E-Tron Quattro, SQ2-ul, noile A1 si A3, si un nou varf de gama in "persoana" lui Q8.

2019 Audi Q8- Poze Spion

Acesta din urma va debuta in luna iunie si a fost anuntat anul trecut de un concept. Prototipurile surprinse in teste au aratat un design modern, o grila frontala supradimensionata, plafon inclinat si un aspect care te duce imediat cu gandul la un Coupe.

2019 Audi Q8- Poze Spion

Noul Q8 este dezvoltat pe arhitectura actualului Q7, insa va excela la capitolul lux si rafinament. Asta pentru ca interiorul va beneficia de foarte multe elemente imprumutate de la noua limuzina A8. Tot de la acesta, SUV-ul va prelua tehnologia de ultima ora si sistemele de siguranta active si pasive care sa-i faca viata soferului mai usoara in spatele volanului.

2019 Audi Q8- Poze Spion

Gama de motorizari ramane deocamdata necunoscuta, insa va fi compusa cu siguranta din unitati pe benzina si diesel, turboalimentate, performante si eficiente. Ulterior, nemtii de la Audi vor lansa si o versiune RS pentru Q8, mai puternica si mai agresiva decat versiunile standard.

2019 Audi Q8- Poze Spion

In urma cu o saptamana, Audi prezenta in premiera la Geneva noua generatie A6, un sedan cu un design mai agresiv ca oricand, tehnologii de A8 si motorizari capabile sa dezvolte pana la 340 de cai putere. Pentru inceput, clientii vor putea alege numai intre o versiune pe benzina (55 TFSI) si o varianta cu motor diesel (50 TDI).

2019 Audi Q8- Poze Spion

2019 Audi Q8- Poze Spion

Sursa foto: Motor 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2019 Audi Q8- Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018