8 celebritati si masinile lor de milioane

8 celebritati si masinile lor de milioane
  • Starurile internationale sunt mereu surprinse la volanul unor modele de milioane
  • Supercarurile Lamborghini, Ferrari si chiar Mercedes se numara printre favoritele celebritatile
  • SUV-urile sau sedanurile sport ocupa si ele un loc special in colectiile vedetelor
Distribuie pe Facebook

Fiecare celebritate are cel putin o masina de suflet, pe care o pastreaza in garaj ca pe cel mai scump odor din lume. Si pentru ca starurile internationale chiar isi permit gusturi extravagante in privinta automobilului personal, nu e de mirare ca sunt surprinse la volanul unor modele de milioane.

Toata lumea stie de colectiile impresionante ale lui Jay Leno sau Jerry Seinfeld. Prin urmare, ti-am pregatit o lista de alte celebritati indragostite de volan si posesoare de masini luxoase, sa stii pe cine sa invidiezi.

1. Missy Elliott

8 celebritati si masinile lor de milioane

Missy Elliott a reusit in viata, iar asta se vede in impresionanta ei colectie auto. Cantareata a dezvoltat o adevarata obsesie pentru modelele Lamborghini Diablo mov, investind sume uriase in a-si potoli setea de ele.

Masinile preferate ale lui Missy Elliott sunt cele rapide, dupa cum ea insasi marturiseste.

2. Manny Pacquiao

8 celebritati si masinile lor de milioane

Faimosul pugilist din Filipine prefera in mod special SUV-urile. In colectia lui se remarca insa, pe langa Porsche-le Cayenne Turbo, Lincoln-ul Navigator sau Mitsubishi-ul Pajero V6, si un Ferrari 458 Italia sau un Mercedes SLK.

In ciuda milioanelor de dolari pe care le-a castigat in cariera, Manny Pacquiao nu este tocmai un cheltuitor extravagant in privinta achizitiei de masini. O buna parte din averea lui merge in scop caritabil.

3. Michael Jordan

8 celebritati si masinile lor de milioane

Legendarul baschetbalist se da in vant dupa modelele exotice, avand in palmares, printre altele, si un Cadillac XLR-V din 2006 sau un Mercedes SLR McLaren 722 Edition.

4. Kanye West

8 celebritati si masinile lor de milioane

Baiat de baiat, fara probleme cu stima de sine, Kanye West prefera supercarurile europene. Doua modele notabile din colectia lui personala sunt urmatoarele: Mercedes-Benz SLR McLaren si Aston Martin DB9.

Cantaretul nu se da in laturi din a investi in masini de milioane, chiar si in conditiile in care ghinioanele nu se tin departe de el. De exemplu, in 2010, cineva i-a condus unul dintre automobilele personale, un superb Porsche Panamera, in zidul unei case din Honolulu.

5. 50 Cent

8 celebritati si masinile lor de milioane

Intrebat care este masina lui de suflet, rapper-ul 50 Cent va raspunde intotdeauna acelasi lucru: Ferrari. In colectia personala a cantaretului o sa gasesti un Pontiac G8 Editie Speciala, un Ferrari F430 si un Lamborghini Murcielago.

6. Lil Wayne

8 celebritati si masinile lor de milioane

Cand vine vorba despre masini, Lil Wayne are o obsesie principala: conduce cu placere tot ce e galben sau auriu. Rapper-ul are trecute pe numele lui un Bugatti Veyron, un Rolls-Royce Phantom si unBentley Arnage din 1999.

Modelele cu care se mandreste micutul Wayne apar si in rimele melodiilor lui - ce farmec ar mai avea sa le aiba daca nu s-ar lauda cu ele, nu?

7. Shaquille O’Neal

8 celebritati si masinile lor de milioane

Cand esti Shaquille O’Neal, autoturismele pe care le conduci trebuie sa se ridice la valoarea ta. Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori din istoria ligii NBA prefera masinile tunate, dupa chipul si asemanarea lui. De exemplu, sa modifici inaltimea plafonului, a usilor si a geamurilor, astfel incat sa fie la nivelul potrivit pentru un sofer de 2,17 metri inaltime.

Shaquille O’Neal se mandreste cel mai mult cu un Cadillac Escalade Superman, un Lamborghini Gallardo si ... un Smart ForTwo decapotabil (!).

8. Ralph Lauren

8 celebritati si masinile lor de milioane

Adept al modelelor clasice de pe Batranul Continent, designerul vestimentar Ralph Lauren are in garaj cam tot ce s-a lansat cu surle si trambite la Show-urile Auto din Europa.

In anii '70, cand a inceput sa fie celebru, si-a recompensat eforturile cumparandu-si un Mercedes-Benz 280SE 3.5 decapotabil. Americanul chiar se inspira in colectiile lui din masinile pe care le conduce.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 8 celebritati si masinile lor de milioane
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2015