800 CP si 2.3 milioane euro bucata. ASTA e cel mai tare Pagani Huayra pe care banii il pot cumpara!

800 CP si 2.3 milioane euro bucata. ASTA e cel mai tare Pagani Huayra pe care banii il pot cumpara!
  • Pagani a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noii editii speciale Huayra BC
  • Modelul in cauza ofera un motor V12 bi-turbo de 800 CP si cantareste doar 1.218 kilograme
  • Productia a fost limitata la numai 20 de exemplare, fiecare avand un pret de 2.3 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Pagani a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noii editii speciale Huayra BC. Numai 20 de astfel de exemplare vor fi fabricate in total, fiecare dintre acestea gasindu-si deja cate un proprietar in ciuda pretului de 2.3 milioane de euro per bucata.

Succesorul legendarului Bugatti Veyron nu este singura surpriza majora pregatita de industria auto pentru de-a 86-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show.

Cu ocazia aceluiasi salon programat sa se desfasoare in cadrul centrului Palexpo intre 3 si 13 martie 2016, Pagani va dezvalui in fata intregii planete noua editie speciala Huayra BC.

Un omagiu adus lui Benny Caiola, primul client al micii companii din San Cesario sul Panaro, modelul in cauza impresioneaza in special prin motorul V12 bi-turbo ascuns sub capota.

Pagani Huayra BCPagani Huayra BC

Motor V12 bi-turbo de sase litri si provenienta AMG, modificat pentru a livra rotilor spate prin intermediul unei transmisii in sapte rapoarte nici mai mult, nici mai putin de 800 de cai putere.

Iar daca tot veni vorba despre cutie, trebuie precizat ca aceasta schimba acum treptele de viteza in doar 75 de milisecunde, de circa doua ori mai rapid decat in cazul unui Pagani Huayra obisnuit.

Revenind insa la editia speciala BC, surprizele continua la nivelul caroseriei, acolo unde Horacio a lucrat indeaproape cu Dallara pentru dezvoltarea noului pachet aerodinamic din fibra de carbon.

Pagani Huayra BC

Pagani Huayra BCPagani Huayra BC

Numeroase imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivelul sistemului de franare, meniul cu pricina incheindu-se in cele din urma cu insertiile interioare de alcantara.

Asa cum precizam si anterior, modelului noului Pagani Huayra BC a fost limitata la numai 20 de exemplare, fiecare dintre acestea gasindu-si deja cate un proprietar.

Pretul de pornire al noii editii speciale din San Cesario sul Panaro se ridica la 2.3 milioane de euro, iar printre bunatatile primite de clienti se regaseste si o greutate de doar 1.218 kg.

Pagani Huayra BCPagani Huayra BC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Pagani Huayra BC
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2016