A crezut ca va falimenta, insa a scapat chiar ieftin. Cat l-a costat intretinerea la M3 pe un an de zile

A crezut ca va falimenta, insa a scapat chiar ieftin. Cat l-a costat intretinerea la M3 pe un an de zile
  • Ultimul BMW M3 Coupe a fost lansat in 2007
  • Modelul bavareze oferea un motor V8
  • Sub capota se ascunde o herghelie de 420 CP
Distribuie pe Facebook

Preturile vechiului BMW M3 au scazut atat de mult in ultima perioada de timp incat sunt tot mai numeroase persoanele care iau in calcul achizitionarea unui astfel de exemplar.

Motor V8 pe benzina, 420 de cai putere sub capota si un pret de lista de peste 65.000 de euro. Cu astfel de calitati trecute in CV, nu este deloc de mirare ca ultimul BMW M3 Coupe construit vreodata lipseste cu desavarsire din topul celor mai vandute automobile ale planetei.

Ba chiar mai mult decat atat, vechiul model bavarez de inalta performanta nu se regaseste la fiecare colt de strada nici macar acum, in conditiile in care costurile cu achizitia au scazut considerabil. Motivul: cumparatorii se sperie de sumele pe care le-ar putea plati ulterior pe diverse chestii.

Gresit, dupa cum ne spune proprietarul unui astfel de sportiv. Dupa un an de zile, proprietarul unui BMW M3 Coupe cu o vechime de 11 ani ne spune ca nu a cheltui decat 180 de lire sterline pe intretinere, cea mai mare parte din bani ducandu-se pe ulei si, in acelasi timp, filtrul de ulei.

Mai scumpe au fost componentele sistemului de franare, dar pe acestea nu le schimbi in fiecare zi. Totodata, respectivul automobil bavarez de inalta performanta va face o gaura serioasa in buget si atunci cand va cere anvelope noi insa, daca nu te dai pe circuit, nu o va face foarte des.

Cum arata mai pe larg cheltuielile pe o perioada de un an de zile cu intretinerea unui BMW M3 Coupe vechi de peste un deceniu... ei bine, urmeaza sa vedem exact in materialul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2018