A cumparat 2 din cele 300 de masini produse de Mercedes. Acum le vinde pe ambele la suprapret

  • Un dealer auto din Dubai are la vanzare doua exemplare Mercedes-Maybach S650 Cabriolet
  • In ambele cazuri, nota de plata de achitat se invarte in jurul sumei de 462.000 de dolari
  • Cele doua automobile germane ofera cate un motor V12, plafon retractabil, tapiterie din piele etc
Distribuie pe Facebook

Atat exemplarul A, cat si exemplarul B se bucura de o motorizare cu 12 cilindri in V, un plafon retractabil din material textil, plus o larga gama de dotari premium.

Cu mai bine de 36 de luni in urma, la sfarsitul anului 2014, Mercedes prezenta cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles primul produs din "noua" istorie a companiei Maybach.

Asa cum anuntam si la momentul respectiv, numele producatorului german de lux era folosit in premiera nu pentru a denumi un model de sine statator, ci pentru a evoca versiunea de top a limuzinei S-Class.

Oficialii marcii din Stuttgart au repetat figura de alte doua ori pana in prezent, cu ocazia lansarii celebrelor editii limitate Mercedes-Maybach S650 Cabriolet si Mercedes-Maybach G650 Landaulet.

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Despre un Mercedes-Maybach S650 Cabriolet este vorba, de altfel, si in cazul de fata, doua dintre cele numai 300 de unitati asamblate de compania germana aflandu-se in cautarea unui nou proprietar.

Ambele se afla actualmente in posesia dealer-ului Deals on Wheels din Dubai, care spera sa obtina pe fiecare exemplar suma de 1.7 milioane de dirhami sau, daca vrei, undeva in jurul a 462.000 de dolari.

Indiferent de automobilul care ii surade, fie ca este vorba de cel de culoare rosie, fie de cel finisat in negru, clientul primeste o motorizare cu 12 cilindri in V, plus un plafon retractabil din material textil.

Respectivelor detalii li se alatura o larga gama de dotari premium, precum pielea fina de la nivelul panoului de bord sau cusaturile sub forma de carouri care decoreaza scaunele cu incalzire si ventilatie.

Nu lipsesc din meniu, totodata, nici accentele de lemn masiv, cu striatii pentru o doza extra de lux, sau sistemul audio de inalta fidelitate, cu difuzoare montate inclusiv in partea din spate a consolei centrale.

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Maybach S650 Cabrio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Maybach S650 Cabrio de vanzare
mai multe