A cumparat cel mai ieftin MURCIELAGO de pe fata Pamantului. A cazut cu tot cu scaun cand a vazut factura de service

A cumparat cel mai ieftin MURCIELAGO de pe fata Pamantului. A cazut cu tot cu scaun cand a vazut factura de service
  • Cel mai ieftin Murcielago din State
  • Are cateva probleme, cea mai grava fiind cutia de viteze
Distribuie pe Facebook

Masina pe care o poti vedea in clipul video de mai jos este cel mai ieftin Lamborghini Murcielago din Statele Unite ale Americii si, poate, chiar din lume. Doar ca nu este tocmai fara probleme si cum vorbim despre o super masina, reparatia nu este ieftina.

In 2001, italienii de la Lamborghini au inlocuit celebrul Diablo cu un alt model care sa se ridice la nivelul titlului de varf de lance. A fost botezat Murcielago si venea echipat cu un propulsor V12 (initial de 6.2 litri) care dezvolta intre 580 si 670 de cai putere, in functie de versiunea aleasa.

La acea vreme era cel mai puternic si, implicit, cel mai scump model din gama brand-ului italian. Chiar si in ziua de azi pretul unui exemplar poate depasi lejer 100.000 de euro sau chiar mai mult, daca vorbim despre un Murcielago fara probleme.

Masina din acest clip video...ei bine, nu se prea incadreaza in aceasta categorie. Tocmai de aceea si pretul de achizitie a fost unul accesibil pentru o astfel de super masina.

Tyler Hoover, cel din spatele canalului de Youtube Hoovies Garage, a cumparat masina de la un prieten, care la randul sau a achizitionat-o cu "numai" 76.000 de dolari. Tyler nu precizeaza cat a dat pe masina, dar sustine ca suma este mai mica de 100.000 de dolari, ceea ce inseamna ca vorbim despre cel mai ieftin Lamborghini Murcielago din SUA si, poate, chiar din lume.

Spuneam ca masina are cateva probleme, cea mai grava fiind cutia de viteze. Tyler a dus masina in service iar factura de reparatii il face sa cam regrete decizia de a cumpara aceasta masina. Iti spunem doar atat: ar putea ajunge la 48.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe