A cumparat-o in 1994, dar n-a condus-o deloc. Masina cu motor de 5.0 litri a fost scoasa acum la vanzare

  • Una dintre cele numai 1.000 de unitati Ford Mustang SVT Cobra Convertible construite a fost scoasa la vanzare pe internet
  • Masina fabricata in cursul anului 1994 ofera un benzinar aspirat cu opt cilindri in V, de cinci litri si 240 de cai putere
  • Suma de achitat in cazul de fata se ridica la 40.000 de dolari, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate
Distribuie pe Facebook

Construita in numai 1.000 de unitati, aceasta ofera inclusiv tapiterie din piele bej si jante cu design in cinci spite, pe 17 inch.

Una dintre cele numai 1.000 de unitati Mustang SVT Cobra Convertible construite de compania Ford a fost scoasa la vanzare pe internet, in SUA. Fabricata in cursul anului 1994, masina de culoare rosie gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, ce dezvolta 240 CP.

Ford Mustang SVT Cobra Convertible de vanzare

O cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza fisa cu specificatii tehnice care mai include si o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in aproximativ 6.3 secunde, potrivit anuntului oficial.

Seria vestilor bune culmineaza cu rulajul mai mic de 50 de mile - ce reprezinta exclusiv rodajul, cumparatorul respectivului Ford Mustang SVT Cobra Convertible urmand a se bucura si de jante cu design in cinci spite, pe 17 inch, plus tapiterie din piele bej. Meniul disponibil mai cuprinde, de asemenea, si aer conditionat manual.

In ceea ce priveste nota de plata a masinii fabricate in cursul anului 1994, ei bine... suma pe care cumparatorul decapotabilei rosii cu motor aspirat in opt cilindri, de cinci litri si 240 de cai putere, se ridica la 40.000 de dolari.

Ford Mustang SVT Cobra Convertible de vanzare

Ford Mustang SVT Cobra Convertible de vanzare

Ford Mustang SVT Cobra Convertible de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Ford Mustang SVT Cobra Convertible de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2020