A cumparat-o in 1995, insa nu a condus-o niciodata. Acum o vinde cu tot cu folia de protectie de la interior

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Ford Mustang Cobra R
  • Exemplarul fabricat in 1995 are doar 301 kilometri la bord
  • Cumparatorul modelului V8 va avea de platit 55.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu motorizarea ascunsa sub capota: V8 de 5.8 litri si aproximativ 300 de cai putere.

Una dintre cele numai 250 de unitati ale mult ravnitei serii Ford Mustang Cobra R a fost scoasa de curand la vanzare, pe internet, in Statele Unite. Fabricata in cursul anului 1995, masina din cazul de fata vine cu doar 300 de kilometri la bord si, mult mai important decat atat, cateva dintre elementele originale de protectie de la interior.

Seria vestilor bune continua sub capota, acolo unde o motorizare aspirata cu opt cilindri si capacitatea de 5.8 litri livreaza puntii spate, prin intermediul unei cutii manuale cu cinci rapoarte, undeva in jurul a 300 CP.

Ford Mustang Cobra R cu 187 de mile

Parte a extremei editii Cobra R, respectivul Ford Mustang nu beneficiaza nici macar de bancheta spate sau proiectoare de ceata, inginerii renuntand inclusiv la instalatia audio, dar si geamurile, plus scaunele fata cu actionare electrica pentru o doza extra de performanta. Rezultatul: acceleratia de la 0 la 96 km/h dureaza 5.4 secunde.

In ceea ce priveste departamentul estetic, meniul in cauza debuteaza cu o caroserie de culoare alba, insotita de un eleron proeminent si jante din aliaj ce ascund discuri de franare cu diametrul de pana la 13".

De cealalta parte a portierelor, cabina pentru doi a acestui Ford Mustang Cobra R propune o combinatie contrastanta de negru si bej, ce ne duce cu gandul mai debraba la o masina de lux decat la o sportiva dezvoltata cu gandul la iesirile pe circuit. Acum, daca vine vorba despre nota de plata, ei bine... ce-ai zice de 55.000 dolari?

Ford Mustang Cobra R cu 187 de mile

Ford Mustang Cobra R cu 187 de mile

Ford Mustang Cobra R cu 187 de mile

Ford Mustang Cobra R cu 187 de mile

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Mustang Cobra R cu 187 de mile
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2020