A cumparat-o in 2006, dar nu a condus-o deloc. Acum o vinde cu tot cu folia de pe volan si scaune

A cumparat-o in 2006, dar nu a condus-o deloc. Acum o vinde cu tot cu folia de pe volan si scaune
  • A cumparat-o in 2006, dar nu a condus-o deloc
  • Acum o vinde cu tot cu folia de pe volan si scaune
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare supraalimentata cu opt cilindri in V livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 550 de cai. Plus 678 Nm.

Una dintre cele numai 50 de unitati Ford GT Heritage livrate in Canada, in 2006, va fi scoasa primavara aceasta la vanzare, in cadrul unei licitatii speciale organizate la data de 22 mai. Finisata intr-o combinatie iconica de portocaliu si albastru deschis, respectiva masina vine cu doar 4.3 kilometri pe instrumentele de bord.

De asemenea, pentru ca meniul sa fie complet, impresionanta creatie se da cu tot cu folia de protectie din fabrica, de pe volan, praguri si scaunul soferului.

Ford GT Heritage de vanzare

In ceea ce priveste partea tehnica, masina comercializata de Ford sub denumirea de GT Heritage se bucura, la randul ei, asemeni versiunii standard, de o motorizare cu opt cilindri in V si compresor mecanic. Inutil de mentionat, respectiva unitate, de 5.4 litri, lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte in dotare.

O putere maxima de 550 de cai desavarseste fisa tehnica a impresionantei creatii din 2006, astfel ca sprintul 0 - 60 de mile pe ora dureaza numai 3.3 secunde.

Nota de plata ramane, pentru moment, o mare necunoscuta, insa respectivul Ford GT Heritage ar putea valora mai mult de jumatate de milion de dolari. Nu de alta, dar vorbim despre o masina construita intr-un numar redus de exemplare, cu o vopsea legendara si, nu in ultimul rand, deloc rulata la adevaratul ei potential.

Ford GT Heritage de vanzare

Ford GT Heritage de vanzare

Ford GT Heritage de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze Ford GT Heritage de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2021