A cumparat-o in 2018, dar n-a condus-o niciodata. Masina de 808 CP se vinde acum cu tot cu sticla de Jack

A cumparat-o in 2018, dar n-a condus-o niciodata. Masina de 808 CP se vinde acum cu tot cu sticla de Jack
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Challenger SRT Demon
  • Automobilul de la Dodge a facut doar 14.5 kilometri in total
  • Un cumparator a oferit 113.000 de dolari pentru modelul de 808 CP
Distribuie pe Facebook

Spune NU consumului de alcool inainte de a urca la volan!

Motor V8 de 6.2 litri si 808 cai putere, anvelope speciale de drag, plus acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in 2.3 secunde. Acestea sunt ingredientele retetei care au transformat vechiul Dodge Challenger SRT Demon intr-unul dintre cele mai performante, spectaculoase si, nu in ultimul rand, dorite muscle car-uri ale istoriei.

Fabricat insa intr-un numar limitat de exemplare, doar 3.300 de astfel de automobile parasind intr-un final linia de productie, impresionantul model de peste Ocean nu a reusit sa arate chiar tuturor... ce poate cu adevarat.

Dodge Demon de vanzare

Din fericire pentru persoanele care inca mai spera la ziua in care vor pune mana pe fiorosul muscle car cu 808 cai putere sub capota, un Dodge Challeger SRT Demon tocmai a fost scos la vanzare in orasul Farmington din statul american Michigan. Cu putin peste 14 kilometri parcursi pana la momentul de fata, daca iti vine sa crezi.

Unul dintre cele doar 224 de exemplare Plum Crazy Pearl care au ajuns pe piata din SUA, respectivul automobil este insotit de toate accesoriile originale, inclusiv sticla de whisky Single Barrel creata special de compania Jack Daniels.

Cumparatorul acestui Dodge Challeger SRT Demon, despre care se spune ca ii apartine sefului departamentului de dezvoltare al companiei americane, se va bucura la auzul vestii ca modelul in cauza vine inclusiv cu husa de protectie pentru volan, plus folia de plastic destinata scaunelor fata. Alte detalii includ jante pe 18"...

... tapiterie din material textil, sistem de infotainment cu display tactil de 8.4 inch, compatibilitate Apple CarPlay si Android Auto, plus un pret de vanzare care, la momentul de fata, se ridica la uriasa suma de 113.000 de dolari.

Dodge Demon de vanzare

Dodge Demon de vanzare

Dodge Demon de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (177) Poze Dodge Demon de vanzare
mai multe