A cumparat-o in urma cu 14 ani, dar nu a condus-o niciodata. Masina cu motor de 6.1 litri se vinde acum ca noua

A cumparat-o in urma cu 14 ani, dar nu a condus-o niciodata. Masina cu motor de 6.1 litri se vinde acum ca noua
  • A cumparat-o in urma cu 14 ani, dar nu a condus-o niciodata
  • Masina cu motor de 6.1 litri se vinde acum ca noua
Distribuie pe Facebook

Finisata, la exterior, intr-o combinatie contrastanta de rosu, plus negru, respectiva sportiva se remarca - la nivelul departamentului interior, atat prin scaunele sport, cat si prin tapiteria realizata, partial, din piele.

Una dintre cele numai 425 de unitati Charger SRT8 Super Bee asamblate de Dodge in 2009 a pornit de curand - chiar pe parcursul zilelor trecute, in cautarea unui nou posesor. Nota de plata nu reprezinta - la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, actualul proprietar dezvaluind, in schimb, ca exemplarul in cauza a parcurs doar 80 de kilometri.

Dodge Charger SRT8 Super Bee cu 80 de kilometri la bord

Construita in urma cu aproape o decada si jumatate, impresionanta reteta, finisata intr-o combinatie contrastanta de rosu, plus negru, continua cu un kit aerodinamic inspirat din motorsport, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv jante forjate - pe 20 de inch, scaune sport, tapiterie confectionata, partial, din piele s.a.m.d.

In ceea ce priveste fisa cu specificatii tehnice, spectaculosul meniu se lauda si cu un propulsor aspirat in opt cilindri, cu o capacitate de 6.1 litri - pe benzina, sinonim cu un total de 425 de cai putere. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici transmisia automata, livrata impreuna cu cinci rapoarte, tractiunea spate, diferentialul LSD etc.

Dodge Charger SRT8 Super Bee cu 80 de kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (125) Poze Dodge Charger SRT8 Super Bee cu 80 de kilometri la bord
mai multe