A cumparat pe nevazute cel mai ieftin Bentley GT de pe piata. Cand a ajuns la service pentru verificari a avut parte de un soc

A cumparat pe nevazute cel mai ieftin Bentley GT de pe piata. Cand a ajuns la service pentru verificari a avut parte de un soc
  • Un american a cumparat pe nevazute cel mai ieftin Bentley GT
  • A platit pe masina britanica mai putin de 28.000 de dolari
  • Cand a ajuns la service pentru verificari a avut parte de un soc
Distribuie pe Facebook

Numai 27.700 de dolari pentru un Bentley Continental GT cu doar 72.420 de kilometri la bord suna al naibii de bine. Daca automobilul britanic mai si functioneaza ca la carte, ei bine... te poti considera un om extrem de norocos.

Ei bine, nu la fel se poate spune si despre Tyler Hoover. Omul nostru a cumparat masina pe nevazute, de la o licitatie organizata in orasul Chicago. Abia cand a urcat la volan a descoperit ca nu este chiar totul in regula.

Iar cele mai mari probleme par sa fie la nivelul motorului cu 12 cilindri si doua turbine. Daca in vremurile lui atingea suta in mai putin de cinci secunde, acest Bentley Continental GT abia daca tine pasul cu ceilalti participanti la trafic.

De asemenea, din istoria automobilului britanic cu (teoretic) doar 72.420 de kilometri bord lipsesc aproape zece ani. Nimeni nu stie ce s-a intamplat in acest timp, dar exista o teorie conform careia masina ar fi fost prin Rusia.

O vizita la service l-a pus serios insa pe ganduri pe Tyler Hoover. Al sau Bentley Continental GT achizitionat cu numai 27.700 de dolari are nevoie de o interventie chirurgicala la motor - interventie ale carei costuri depasesc 10.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2017