A fost candva cea mai luxoasa masina de pe strazi. Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 2006

A fost candva cea mai luxoasa masina de pe strazi. Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 2006
  • A fost candva cea mai luxoasa masina de pe strazi
  • Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 2006
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu 12 cilindri in V si doua turbine completeaza reteta disponibila in cazul de fata.

Se remarca numaidecat prin lungimea de aproape 6.2 metri ai caroseriei finisate in doua culori, insa nici grila supradimensionata a radiatorului sau stopurile unite cu o banda rosie nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu o pereche de faruri duble, nenumarate accente cromate si un set de jante cu design in sapte spite, in timp ce interiorul vine imbracat in piele si lemn.

In ceea ce priveste lista dotarilor si echipamentelor disponibile, nu exista o masina mai impresionanta ca Maybach 62. Respectiva masina ofera, printre multe altele, si scaune spate capabile sa se incline, cu suport pentru picioare, functie de masaj etc.

O alta atractie principala consta, fara niciun fel de dubiu, in peretele care desparte soferul de pasageri, ce gazduieste si cele doua display-uri caracteristice sistemului multimedia prezent in peisaj.

Trapa panoramica de aproximativ 50.000 de dolari, compartimentul refrigerator si masutele retractabile promit sa starneasca, la randul lor, ropote de aplauze. Alaturi de paharele pentru sampanie, instrumentele de la nivelul plafonului si nu numai.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, Mercedes a echipat limuzina Maybach 62 cu o motorizare twin-turbo, de tip V12, de 5.5 litri, proiectata pentru a-i conferi incredibilei masini undeva in jurul a 550 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2021