A fost candva cea mai opulenta masina de pe strazi. Limuzina din 2003 are un motor V12 de 551 CP, caroserie in doua culori si perete care separa soferul de pasageri

A fost candva cea mai opulenta masina de pe strazi. Limuzina din 2003 are un motor V12 de 551 CP, caroserie in doua culori si perete care separa soferul de pasageri
  • A fost candva cea mai opulenta masina de pe strazi
  • Limuzina din 2003 are un motor V12 de 551 CP, caroserie in doua culori si perete care separa soferul de pasageri
Distribuie pe Facebook

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici scaunele capabile sa se incline, cu actionare electrica, suport pentru picioare, incalzire, ventilatie si, nu in ultimul rand, masaj.

O companie specializata in vanzarea de autoturisme la mana a doua isi intampina, in aceste zile, clientii alaturi de un model extrem de rar si - totodata, special, nemtii de la Auto Zitzmann GmbH fiind gazda unui impresionant Maybach 62 cu lungimea de 6.165 de milimetri. Asamblat in urma cu aproximativ noua ani, automobilul cu o nota de plata de 118.881 de euro se remarca - la nivelul exteriorului, inclusiv printr-o combinatie de gri si argintiu, livrata in compania unui interior din piele neagra.

Maybach 62 de vanzare

Maybach 62 de vanzare

De asemenea, odata ajunsi in cabina, pasagerii vor putea experimenta si un numar semnificativ de ornamente produse din lemn masiv, interminabila lista a atractiilor principale culminand cu peretele care desparte soferul si persoana din dreapta, cel mai probabil garda de corp, de VIP-urile prezente pe scaunele capabile sa se incline - cu actionare electrica, suport pentru picioare, incalzire, ventilatie si, nu in ultimul rand, masaj, despartite de o consola uriasa, cu masute retractabile, frigider, suport pentru paharele de sampanie.

Reteta caracteristica exclusivistului Maybach 62 continua - inutil de mentionat, cu o instalatie de climatizare automata a temperaturii si un sistem multimedia cu player DVD, plus doua display-uri masive, multiple priviri urmand sa atraga si plafonul din sticla capabila sa isi schimbe opacitatea la simpla apasare a unui buton. Daca vine - in schimb, vorba despre fisa cu specificatii tehnice, aceasta propune si un benzinar in 12 cilindri, cu doua turbine, de 5.5 litri, sinonim cu circa 551 de cai putere.

Maybach 62 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Maybach 62 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2022