A fost candva cea mai opulenta masina de pe strazi. Sportiva din 2007 are motor V12 si interior Versace

A fost candva cea mai opulenta masina de pe strazi. Sportiva  din 2007 are motor V12 si interior Versace
  • A fost candva cea mai opulenta masina de pe strazi
  • Sportiva din 2007 are motor V12 si interior Versace
Distribuie pe Facebook

O productie limitata la numai 20 de unitati - potrivit actualului proprietar, completeaza extravagantul meniu cu 640 de cai sub capota.

Un exclusivist dealer auto din celebrul stat Texas isi intampina clientii care aleg sa ii treaca pragul - zilele acestea, alaturi de un vehicul extrem de rar. Este vorba - mai exact, despre unul dintre cele doar 20 de exemplare construite si comercializate de compania italiana Lamborghini sub numele de Murcielago LP640 Versace Edition.

Fabricat in urma cu aproximativ 15 ani si acompaniat - dupa cum reseie inclusiv din fotografiile atasate anuntului de vanzare, de un rulaj ce se invarte in jurul valorii de 7.348 de mile, respectivul model se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin contrastul dintre caroseria neagra si celebrele motive greceseti folosite de casa de moda cu sediul la Milano in partea de jos a portierelor.

Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition

Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition

Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition

Nota de plata nu reprezinta - din nefericire, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, acelasi Murcielago LP640 Versace Edition cu numarul 12 anuntand, in schimb, si prezenta unor jante pe 18 inch. Lista atractiilor principale cuprinde - mai mult sau mai putin surprinzator, si o tapiterie realizata din piele in doua culori.

Impresionanta piesa din Sant'Agata Bolognese isi va mai surprinde cumparatorul - cel putin la nivel de cabina, cu diferite ornamente din fibra de carbon, cu scaune cu suport lateral marit si tetiere incorporate, cu o placuta speciala, cusaturi sub forma motivelor grecesti mentionate anterior, in randurile de mai sus, o unitate cu ecran color de la Pioneer, doua subwoofere marca Alpine s.a.m.d.

In plan tehnic, spectaculosul Lamborghini a pregatit un motor aspirat in 12 cilindri - cu o capacitate de 6.5 litri si un total de 640 de cai. Acelasi autoturism se mai poate lauda si cu o cutie automata in sase trepte, si cu un sistem de tractiune integrala - astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza, cu acceleratia la podea, 3.4 secunde.

Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition

Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition

Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (151) Poze Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition
mai multe