A fost candva cea mai puternica masina de pe strazi. Acum se vinde pentru aceasta suma de bani

A fost candva cea mai puternica masina de pe strazi. Acum se vinde pentru aceasta suma de bani
  • Un exclusivist Hennessey Venom GT a fost scos de curand la vanzare peste Ocean, in statul american Pennsylvania
  • Automobilul cu pricina propune un propulsor V8 de 1.244 CP, plus o viteza maxima de peste 435 de kilometri pe ora
  • Exemplarul in cauza a fost fabricat in cursul anului 2014 si are o nota de plata de... 1.25 de milioane de dolari
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine asigura o putere maxima de aproape 1.250 de cai. Suficient pentru ca acul vitezometrului sa depaseasca bariera celor 435 de kilometri pe ora.

Unul dintre cele 13 exemplare Hennessey Venom GT produse vreodata a fost scos la vanzare peste Ocean, in statul american Pennsylvania. Fabricat in cursul anului 2014, automobilul in cauza se remarca numaidecat prin caroseria alba, accesorizata cu patru jante de culoare neagra si un interior finisat (partial) in rosu.

Hennessey Venom GT

Hennessey Venom GT

Sub capota, un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine - de sapte litri - asigura o putere maxima de 1.244 de cai. Fisa cu specificatii tehnice continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte si se incheie cu un sistem de tractiune spate.

Printre performantele extremului Hennessey Venom GT se numara inclusiv o viteza maxima de peste 435 de kilometri pe ora, masurata pe GPS, care i-a conferit anterior modelului cu pricina titlul de cea mai rapida masina de pe strazi. Merita insa exemplarul scos la vanzare peste Ocean suma de 1.25 de milioane de dolari?

Raspunsul la aceasta intrebare variaza, evident, de la persoana la persoana. Cert este ca automobilul fabricat in cursul anului 2014 se mai poate lauda si cu un rulaj de doar 1.198 de kilometri, plus faptul ca este... singurul din lume finisat in alb.

Hennessey Venom GT

Hennessey Venom GT

Hennessey Venom GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Hennessey Venom GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2019