A fost candva cea mai spectaculoasa masina de pe strazi. Masina din anul 1993 are motor cu 12 cilindri si patru turbine

A fost candva cea mai spectaculoasa masina de pe strazi. Masina din anul 1993 are motor cu 12 cilindri si patru turbine
  • A fost candva cea mai spectaculoasa masina de pe strazi
  • Masina din anul 1993 are motor cu 12 cilindri si patru turbine
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sasiu monococ din fibra de carbon. Plus o viteza maxima de peste 350 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, faimoasa gama oferita de compania Bugatti sub numele de Veyron a impresionat o intreaga planeta. In special prin motorul instalat sub capota: un W16 quad-turbo de opt litri, plus pana la 1.200 CP.

Aceasta nu este insa chiar prima masina a constructorului detinut, in ziua de astazi, de Grupul Volkswagen cu un sistem de supraalimentare compus din patru turbine. Ba dimpotriva, dupa cum vom afla si din urmatorul material video, printre altele.

Respectiva distinctie ii revine, daca mai era cumva nevoie de mentionat, vechiului EB110. Produsa si vanduta pe vremea cand marca Bugatti tinea de Romano Artioli, gama cu pricina vine la pachet alaturi de un motor V12 quad-turbo, de 3.5 litri si de la 550 de cai putere.

Fisa cu specificatii tehnice a masinii in cauza continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte, un sistem de tractiune integrala, o viteza maxima de peste 350 de kilometri pe ora si un sasiu monococ din fibra de carbon, printre multe altele.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici portierele cu deschidere verticala sau productia extrem de redusa, din ratiuni financiare. Acestea, dar si alte informatii interesante cu privire la precedesorul faimosului Bugatti Veyron, in urmatorul material video, de peste 30 de minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2021