A fost candva cel mai ciudat Opel de pe strazi. Modelul din 2001 are doar doua locuri si cantareste numai 870 de kile

A fost candva cel mai ciudat Opel de pe strazi. Modelul din 2001  are doar doua locuri si cantareste numai 870 de kile
  • A fost candva cel mai ciudat Opel de pe strazi
  • Modelul din 2001 are doar doua locuri si cantareste numai 870 de kile
Distribuie pe Facebook

Neobisnuitul vehicul ofera inclusiv un motor instalat central. Si insotit de o transmisie manuala, plus un sistem de tractiune spate.

Confortabil, super spatios, extrem de eficient, bine dotat si sigur. Exista numeroase cuvinte si / sau sintagme capabile sa descrie - cu exactitate, un automobil din gama Opel, insa...

... termenul de performanta pura nu se regaseste printre acestea. Cu mici exceptii, unul dintre cele mai bune exemple constand in mai mult ori mai putin cunoscutul, de la caz la caz si de la persoana la persoana, in vechiul Speedster.

Opel Speedster de vanzare

Opel Speedster de vanzare

Despre mini supercarul construit de Lotus pe sasiul lui Elise S2 este vorba, inutil de spus, si in cazul de fata. Un asemenea exemplar pornind, de cateva zile, in cautarea unei noi case.

Fabricat in urma cu 21 de ani, acesta se remarca, din punct de vedere stilistic, prin contrastul dintre exteriorul finisat complet, de la cap si pana la coada, in negru, si tapiteria din piele rosie a scaunelor. Din interiorul pentru doua persoane.

Nu pachetul vizual defineste insa vechiul Speedster, respectivul Opel impresionand - pentru inceput, prin pozitia centrala a motorului. In cazul de fata, de 2.2 litri si 147 de cai putere.

Un alt element de atractie consta in sistemul de tractiune spate. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o transmisie manuala in cinci rapoarte, o greutate de doar 870 de kile, un 0 - 100 de kilometri pe ora in 5.9 secunde.

Apoi, acelasi autotursim scos - recent, la vanzare, pe internet, se mai poate lauda si cu un rulaj de numai 10.898 de kilometri. Cu plafon detasabil din material textil, cu navigatie Panasonic.

Pretul extremului Opel Speedster? Un mare mister si o necunoscuta uriasa, licitatia urmand a se incheia abia la miezul noptii de marti, insa cea mai generoasa suma oferita pana acum depaseste pragul de 17.000 de euro.

Opel Speedster de vanzare

Opel Speedster de vanzare

Opel Speedster de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze Opel Speedster de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2022