A fost candva cel mai ciudat Opel de pe strazi. Modelul din 2001 are doar doua locuri si cantareste numai 870 de kilograme

A fost candva cel mai ciudat Opel de pe strazi. Modelul din 2001 are doar doua locuri si cantareste numai 870 de kilograme
  • A fost candva cel mai ciudat Opel de pe strazi
  • Modelul din 2001 are doar doua locuri si cantareste numai 870 de kilograme
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor instalat central, pe benzina. Care lucreaza alaturi de o cutie manuala si, deloc surprinzator, un sistem de tractiune spate.

Un exclusivist dealer auto din Germania isi intampina clientii - zilele acestea, alaturi de un produs extrem de special si totodata, de rar, respectiva companie din Neuss fiind, mai exact, gazda unui impresionant Speedster. Asamblat in urma cu mai bine de 20 de ani - pe sasiul celebrului Lotus Elise S2, nonconformistul Opel se remarca numaidecat prin dimensiunile subcompacte ale caroseriei in doar doua portiere, cu plafon detasabil, printre valorile cu pricina regasindu-se atat o lungime de aproape 3.8 metri, cat si o inaltime de circa 1.113 milimetri, conform informatiilor publicate la momentul lansarii.

Disponibila in schimbul unei sume de 24.500 de euro, sportiva finisata - la exterior, intr-o nuanta aprinsa de rosu si oferita, la interior, alaturi de o tapiterie de culoare bej, ascunde sub capota, montat central, un agregat aspirat natural, cu capacitatea cilindrica de 2.2 litri, pe benzina. Sinonim cu o putere de 147 de cai - putin, la prima vedere, dar mai mult decat suficient, daca luam in considerare greutatea de 870 de kilograme, propulsorul cu pricina este conectat la o cutie manuala cu cinci trepte si un sistem de tractiune spate.

Opel Speedster de vanzare

Opel Speedster de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Opel Speedster de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2023