A fost candva cel mai opulent BMW de pe strazi. Modelul din anii '90 are motor V12 si navigatie color

A fost candva cel mai opulent BMW de pe strazi. Modelul din anii '90 are motor V12 si navigatie color
  • A fost candva cel mai opulent BMW de pe strazi
  • Modelul din anii '90 are motor V12 si navigatie color
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipseste insa nici volanul cu functie de incalzire.

Prezentat publicului larg in cursul anului 1994, vechiul Seria 7 E38 a fost disponibil in nenumarate versiuni si configuratii, printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor regasindu-se si o varianta 750iL. Cu motor V12 de 5.4 litri si 326 CP.

Exceptand propulsorul cu 12 cilindri, respectivul model se mai putea lauda si cu o gama variata de dotari si echipamente de lux, inclusiv navigatie color, dar si volan cu functie de incalzire, masute retractabile instalate in spatele scaunelor fata etc.

Unul dintre cele mai luxoase automobile ale anilor 1990, vechiul 750iL se regaseste si la baza unui exemplar creat special de designerul Karl Lagerfeld pentru hotelul Four Seasons din Hamburg. Echipat cu o caroserie in doua culori contrastante.

Mixul de Canyon Red si Nepal Silver nu reprezinta insa decat un element principal de atractie, seria vestilor bune continuand la interior, cu tapiteria realizata din piele bej si acompaniata de un set de dotari nemaiintalnite: inclusiv un fax si VHS player.

Intr-un final, acelasi material video mai surprinde si un al treilea BMW 750iL. Este vorba, mai precis, despre modelul condus de James Bond in Tomorrow Never Dies, automobilul renuntand la cateva dintre pretioasele sale secrete cinematografice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2021