A fost candva cel mai spectaculos BMW de pe strazi. Modelul din 2016 are motor cu injectie cu apa si roll-cage din fabrica

A fost candva cel mai spectaculos BMW de pe strazi. Modelul din 2016 are motor cu injectie cu apa si roll-cage din fabrica
  • A fost candva cel mai spectaculos BMW de pe strazi
  • Modelul din 2016 are motor cu injectie cu apa si roll-cage din fabrica
  • In plus, doar 700 de astfel de automobile au fost fabricate
Distribuie pe Facebook

In plus, doar 700 de astfel de automobile au parasit, in total, linia de productie a companiei bavareze.

Unul dintre cele numai 700 de exemplare ale exclusivistei serii M4 GTS a fost scos de curand la vanzare, pe celebra platforma on-line Bring a Trailer. Fabricat in cursul anului 2016, modelul lansat de BMW pe piata in urma cu aproape jumatate de decada, mai intai intr-o versiune concept, impresioneaza in special prin propulsorul ascuns sub capota.

Mai precis, automobilul companiei bavareze gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu sase cilindri in linie, doua turbine si un sistem de injectie cu apa, unitatea de trei litri livrand rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 500 de cai putere, plus un cuplu maxim de 600 Nm.

BMW M4 GTS de vanzare

Astfel, faimoasa ecuatie 0 - 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea dupa fix 3.8 secunde, acelasi M4 GTS promitand inclusiv o viteza de top de... 305 km/h, conform primelor informatii oficiale publicate de cei de la BMW. Intr-un final, impresionantul model se mai poate lauda si cu un timp la Nurburgring de sapte minute si 28 de secunde.

Din punct de vedere vizual, respectivul automobil al companiei bavareze propune o caroserie finisata in nuanta metalizata Mineral Gray, la care se adauga mai multe elemente realizate din fibra de carbon, dar si jante contrastante pe 20 de inch sau stopuri cu tehnologie OLED, de exemplu.

In interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, primul M4 GTS din istoria BMW ofera o tapiterie din piele si alcantara, plus un roll cage in patru puncte in locul banchetei spate. Pentru a mai salva cateva kilograme, modelul cu motor cu injectie cu apa isi intampina pasagerii alaturi de scaune fata si instalatie de aer conditionat cu reglare manuala.

Scos la vanzare pe celebra platforma on-line Bring a Trailer, automobilul companiei bavareze nu a parcurs pana acum decat 98 de kilometri si, cu opt ore inainte de sfarsitul licitatiei, a primit opt oferte diferite, cea mai mare dintre acestea ridicandu-se la suma de 73.000 de dolari.

BMW M4 GTS de vanzare

BMW M4 GTS de vanzare

BMW M4 GTS de vanzare

BMW M4 GTS de vanzare

BMW M4 GTS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze BMW M4 GTS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2020