A fost candva cel mai spectaculos break de pe strazi. Modelul din 2008 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos break de pe strazi. Modelul din 2008 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos break de pe strazi
  • Modelul din 2008 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Un break cu motor de Lamborghini? Nu este niciul fel de gluma sau exagerare - ba dimpotriva!

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 18 ani si disponibil - aparent, pana in 2012, celebrul Audi A6 C6 si-a intampinat clientii, de-a lungul carierei sale, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile puse de compania din Ingolstadt la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana s-a regasit - oarecum inutil de mentionat, si o aroma pe nume S6, insotita de o unitate aspirata cu zece cilindri in V si o capacitate de 5.2 litri, potrivit datelor de la momentul premierei mondiale.

Impartit - aparent, cu primul Lamborghini Gallardo din istorie, respectivul benzinar lucra alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte pentru a livra tuturor celor patru roti, prin intermediul tractiunii integale quattro, undeva in jurul a 435 de cai putere. Plus 540 de Newton-Metri.

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, impresionantul Audi S6 C6 rezolva eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, in versiunea Avant, intr-un timp de doar 5.3 secunde. Aceeasi varianta cu cinci portiere se mai putea lauda, mai mult ori mai putin surprinzator, si cu o viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora, proprietarii sai bucurandu-se si de o evacuare cu patru tobe de esapament - capabila sa produca un sunet destul de greu de egalat sau intrecut.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2022