A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2012 are motor diesel cu trei turbine si 381 de cai

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2012 are motor diesel cu trei turbine si 381 de cai
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2012 are motor diesel cu trei turbine si 381 de cai
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele actionate electric. Cu functie de incalzire.

Un dealer de masini din Berlin isi intampina cumparatorii - zilele acestea, alaturi de un autoturism extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie germana fiind, mai exact, gazda unui impresionant BMW M550d xDrive. Asamblat in urma cu mai bine de zece ani, automobilul disponibil in schimbul sumei de 27.990 de euro se remarca numaidecat - la nivelul departamentului exterior, prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de albastru si acompaniata de spoilere agresiv stilizate, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare gri, conform anuntului de vanzare.

Insotit de un rulaj de doar 79.770 de kilometri - potrivit sursei mentionate anterior, exemplarul in cauza pluseaza cu o pereche de faruri cu tehnologie xenon si un set de jante din aliaj cu design in cinci spite duble. Din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici senzorii de parcare, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, scaunele actionate electric, cu functie de incalzire, volanul multifunctional, sistemul audio de inalta fidelitate, display-ul color de dimensiuni generoase, iluminarea ambientala ori bancheta rabatabila, daca mai trebuia precizat.

Condimentat cu un propulsor tri-turbodiesel - cu sase cilindri in linie si o capacitate de 2.993 de centimetri cubi, spectaculosul BMW M550d xDrive va pune la dispozitia soferului o putere de 381 CP, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de aproximativ 4.7 secunde. Viteza de top urca, deloc surprinzator, pana la 250 de kilometri pe ora, acolo unde intervine o limitare electronica instalata de producatorul bavarez cu sediul in Munchen - fisa tehnica incheindu-se cu un consum de 6.3%.

BMW M550d xDrive de vanzare

BMW M550d xDrive de vanzare

BMW M550d xDrive de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW M550d xDrive de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2023