A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2007 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de aproape 31.000 de dolari, exemplarul cu pricina pluseaza cu o instalatie de climatizare cu reglare automata. Si un sistem avansat de tractiune integrala.

Un exclusivist dealer auto din Wisconsin isi intampina clientii, zilele acestea, alaturi de un model extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie americana fiind - mai precis, gazda unui impresionant Audi S6 C6. Insotit de o nota de plata ce rimeaza cu 31.000 de dolari, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la inceput de material, super sedanul acum asamblat circa 16 ani se remarca numaidecat prin unitatea sub capota: un V10 cu capacitatea cilindrica de 5.2 litri - de provenienta de la celebrul Gallardo, modificat pentru a livra ambelor punti doar 435 de cai putere.

Numarul de magie continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu multiple detalii si elemente restilizate pentru o doza extra de agresivitate stilistica - precum prizele supradimensionate de aer specifice spoilerului fata, jantele din aliaj cu un diametru de 19 inch sau spoilerul spate caracterizat de o evacuare cvadrupla, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o echipare extrem de generoasa. Compusa din faruri dotate cu tehnologie xenon, trapa actionata electric, scaune si bancheta cu functie incalzire, un sistem de navigatie acompaniat de un display color, instalatie audio de inalta fidelitate - marca Bose, tapiterie din piele.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (187) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2023