A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2008 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2008 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2008 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu sase rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza reteta specifica departamentului tehnic, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.2 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, la sfarsitul primei jumatati a anilor 2000, vechiul Audi A6 C6 a fost disponibil, spre vanzare, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a numarat, asa cum era, de altfel, de asteptat, si o varianta de inalta performanta S6.

Comercializata in schimbul unei sume care depasea bugetul celei mai mari parti a publicului larg, super-berlina a companiei cu sediul in Ingolstadt a impresionat o lume intreaga in special prin motorul de sub capota, de Lamborghini Gallardo.

Modificat pentru o putere maxima de doar 435 de cai si insotit de o cutie automata cu sase rapoarte, dar si de un sistem inteligent de tractiune integrala, acelasi V10 cu capacitatea cilindrica de 5.2 litri se mai putea lauda, totodata, si cu rezolvarea ecuatiei 0 - 100 km/h intr-un timp de aproxiamtiv 5.2 secunde. Printre alte talente.

In ceea ce priveste departamentul stilistic, vechiul Audi S6 C6 pare a fi sleeper-ul perfect, judecand dupa modul extrem de cuminte in care designerii companiei cu sediul in Ingolstadt au ales sa creioneze exteriorului super-berlinei cu zece cilindri.

La interior, in schimb, confortul si luxul au fost preferate in dauna sportivitatii, de unde si scaunele multifunctionale destinate soferului si pasagerului din dreapta. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria realizata din piele Nappa, instalatia audio de inalta fidelitate de la Bose, climatizarea automata, trapa electrica s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2021