A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2008 are motor V10 derivat din Formula 1, care se tureaza pana la 8250 rpm

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2008 are motor V10 derivat din Formula 1, care se tureaza pana la 8250 rpm
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2008 are motor V10 derivat din Formula 1, care se tureaza pana la 8250 rpm
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de 55.000 de dolari, urmatorul exemplar se mai poate lauda - totodata, si cu o cutie manuala in sase rapoarte.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ noua ani si disponibil - la vanzare, pana in 2010, vechiul BMW Seria 5 E60 si-a intampinat clientii in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia acestora s-a regasit - oarecum inutil de mentionat, si o varianta de inalta performanta pe nume M5, acompaniata de un propulsor aspirat cu zece cilindri in V.

Derivat din Formula 1, respectivul benzinar - ce se tureaza pana la 8250 rpm, dupa cum precizam inclusiv anterior, in randurile de mai sus, vine cu o capacitate de 5.0 litri si o putere maxima de circa 500 de cai, livrata exclusiv rotilor spate.

BMW M5 E60 de vanzare

BMW M5 E60 de vanzare

Comandat - de nou, in 2008, de un client de peste Ocean, din Miami, Statele Unite ale Americii, exemplarul din cazul de fata se mai poate lauda - spre deosebire de modelele comercializate pe Batranul Continent, in Europa, si cu o cutie manuala in sase rapoarte. Drept urmare, ocupa un loc fruntas in topul celor mai spectaculoase sedanuri de pe strazi - din trecut, prezent, viitor.

Insotit de o nota de plata de 55.000 de dolari, respectivul BMW M5 E60 mai ofera - printre altele, si o pereche de faruri adaptive cu tehnologie xenon, un set de jante pe 19 inch, spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente si evacuare cvadrupla.

Finisat, la exterior, intr-o nuanta metalizata de gri, acesta beneficiaza - de cealalta parte a portierelor, la interior, de o tapiterie din piele Merino, partial perforata, de culoare neagra, de scaune ventilate, bancheta incalzita, afisaj pe parbriz, instalatie audio de inalta fidelitate. Si ceasuri de bord cu design analog - ce indica un rulaj de doar 75.740 de kilometri parcursi in total.

BMW M5 E60 de vanzare

BMW M5 E60 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (107) Poze BMW M5 E60 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2022