A fost candva cel mai tare Audi de pe strazi. Modelul din 2012 are motor de 6.3 litri, scaune cu masaj si frigider care tine sampania rece

A fost candva cel mai tare Audi de pe strazi. Modelul din 2012 are motor de 6.3 litri, scaune cu masaj si  frigider care tine sampania rece
  • A fost candva cel mai tare Audi de pe strazi
  • Modelul din 2012 are motor de 6.3 litri, scaune cu masaj si frigider care tine sampania rece
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de aproximativ 48.000 de dolari, urmatorul A8 W12 se mai poate lauda, printre altele, si cu 14 boxe. Plus portiere cu functie soft close.

Un exclusivist dealer auto din Wisconsin isi intampina - in aceste zile - clientii alaturi de un model extrem de special si, totodata, de rar. Respectiva companie americana fiind - mai exact - gazda unui impresionant Audi A8 W12.

Insotit de o nota de plata care rimeaza - dupa cum precizam anterior - cu 48.000 de dolari, exemplarul cu pricina se bucura de serviciile unui motor de 6.3 litri. Sinonim cu circa 500 de cai putere si 628 de Newton-Metri, un total livrat - oarecum inutil de mentionat, ambelor punti.

Audi A8 W12 de vanzare

Audi A8 W12 de vanzare

Audi A8 W12 de vanzare

Produs acum mai bine de zece ani, acelasi Audi A8 W12 a mai pregatit - spre marea bucurie a consumatorilor de exclusivism - si o echipare fara pereche. Lista dotarilor oferite debutand cu banalele - la un astfel de nivel - faruri cu LED.

Din meniu nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic - nici jantele cu diametrul de 20 de inch, sculptate din aliaj usor. O afirmatie valabila - mai mult sau mai putin surprinzator - si atunci cand vine vorba, de exemplu, despre directia intregala.

Numarul de magie continua - potrivit anuntului oficial de vanzare - cu suspensie pe aer si portiere cu functie soft close. Alte elemente demne de enumerat cuprinzand - mare atentie - inclusiv scaune fata si spate cu functie de masaj.

Asistentul pentru vederea pe timp de noapte, tapiteria realizata din piele Exclusive, instalatia audio cu 14 difuzoare, sistemul multimedia cu doua monitoare de 10 inch fiecare si compartimentul refrigerator completeaza - alaturi de alte detalii premium - seria atractiilor principale.

Audi A8 W12 de vanzare

Audi A8 W12 de vanzare

Audi A8 W12 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (196) Poze Audi A8 W12 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 August 2023