A fost candva cel mai tare BMW de pe strazi. Multi il stiu din NFS Most Wanted

A fost candva cel mai tare BMW de pe strazi. Multi il stiu din NFS Most Wanted
  • A fost candva cel mai tare BMW de pe strazi
  • Multi il stiu din NFS Most Wanted
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu opt cilindri in V livreaza peste 350 de cai rotilor de pe puntea spate.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ doua decenii si jumatate, vechiul BMW Seria 3 E46 a fost disponibil la vanzare in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a numarat si o varianta pe nume M3 GTR, lansata pentru ca bavarezii sa poata concura in seria Le Mans.

Comercializata in mai putin de zece exemplare, aparent la preturi incepand de la 250.000 de euro, aceasta gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu opt cilindri in V, de patru litri.

In comparatie insa cu versiunea de curse, cunoscuta la randul ei sub denumirea de BMW M3 GTR, varianta de strada ofera, potrivit unor informatii si detalii neoficiale, undeva in jurul a 380 de cai putere. O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Seria vestilor bune nu se incheie insa aici, ci continua si cu alte elemente inspirate din lumea motorsport, precum spoilerele redesenate, capota ventilata, plafonul din carbon, eleronul pentru portbagaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2021